Boxe Edifier 2.0 66W R1700BT, bluetooth, Black

1.270 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Sunet de inalta calitate

Difuzoarele Bluetooth versatile R1700BT va vor face sa doriti sa conectati orice dispozitiv la ele. Conectati-va consola de jocuri, computerul sau televizorul pentru o calitate exceptionala a sunetului. Excelenta multifunctionala care vine de la aceste difuzoare Bluetooth ofera o valoare atat de clara de divertisment. R1700BT are incorporat procesare digitala a semnalului (DSP) si control al intervalului dinamic (DRC) pentru a preveni distorsiunile; Tehnologia de creare a difuzoarelor se potriveste cu adevarat asteptarilor tale muzicale. Difuzoarele Bluetooth R1700BT va permit sa mentineti un sunet curat, fara a sacrifica calitatea sau performanta. In plus, se confrunta cu tine intr-un unghi de 10 grade, astfel incat muzica pe care o cantati de la ei va va veni direct.

 

Tweeter Eagle Eye

Folosind tweetere cu dom „Eagle Eye” de 19 mm nou dezvoltate, R1700BT face chiar si cele mai mici sunete clare. Cu dimensiuni dorite si specificatii imbunatatite, „Eagle Eye” se ridica la inaltimea reputatiei si cerintelor sale. Sunetul sau satisfacator face melodiile tale bogate si pline, oferind o experienta de ascultare complet profesionala.

 

Stil sofisticat

R17000BT-urile sunt inchise intr-un dulap de vinil din nuc lucrat manual pentru un aspect elegant. Finisajul clasic din lemn de inalta calitate este un plus excelent pentru orice decor de casa.

 

Difuzor solid

Driverele de bas de 4 inchi din fiecare difuzor ofera joase bogate si inalte clare. Cu un port bass reflex orientat in fata, frecventele joase sunt accentuate, oferind basului mai multa putere. Asociati-va smartphone-ul cu difuzorul elegant pentru rafturi prin Bluetooth. Cu o simpla atingere a unui buton, puteti asculta muzica la nesfarsit cu R1700BT.

 

 

Gestionati-va muzica

Butoanele amplasate convenabil pe partea laterala a difuzorului va ofera control total asupra sunetului, basului si inaltelor. De asemenea, puteti schimba muzica din confortul canapelei dvs. cu telecomanda wireless. Telecomanda R1700BT este o telecomanda compacta care va ajuta sa gestionati volumul si sa selectati sursa de intrare din intreaga camera. Asociati-va smartphone-ul cu difuzorul elegant pentru rafturi prin Bluetooth. Cu doar o apasare a unui buton, puteti asculta muzica la nesfarsit de la aceste difuzoare Bluetooth. R1700BT vine cu toate cablurile de care veti avea nevoie pentru a va bucura de muzica imediat din cutie.

Continut

2 boxe

Cablu de conectare difuzor

Cablu RCA la RCA

Cablu RCA la jack de 3,5 mm

Telecomanda

manual de instructiuni

Specificatie

 Puterea totala de iesire RMS 15W×2 + 18W×2

Raportul semnal-zgomot ≥85dBA

Deformare ≤0,5%

Sensibilitate de intrare PC: 700 ± 50 mV, AUX: 550 ± 50 mV

Tip de introducere PC/AUX/Bluetooth

Modul Tweeter Dom de matase Φ19mm, 6ohm

Difuzor bass 4″(Φ116mm),6ohmi

Dimensiuni 6in×9.75in×8in(L×A×D)

Greutate neta 6,6 kg

Cablu de legatura 5M/16.4FT