Boxă fără fir Bluetooth W-KING T9 60W (negru)

676,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

W-KING T9 60W difuzor fără fir Bluetooth (negru)

Difuzorul wireless W-KING T9 impresionează prin calitatea deosebită a sunetului, datorită driverelor sale de woofer și tweeter. Funcționează fără fir, Bluetooth 5.0 fiind responsabil pentru transmiterea rapidă și stabilă a semnalului și oferă, de asemenea, o funcție de înregistrare. Porturile suplimentare vă permit să conectați alte dispozitive, iar bateria de lungă durată asigură o durată lungă de funcționare. În plus, este inclus un microfon.

W-KING/T9-black/1

Bluetooth 5.0

Bucurați-vă de muzica dvs. preferată fără interferențe. Difuzorul funcționează fără fir și se conectează la un dispozitiv compatibil prin Bluetooth versiunea 5.0. Aceasta oferă un semnal stabil de până la 10 m. În plus, puteți combina 2 difuzoare W-KING T9 pentru efecte audio și mai bune.

W-KING/T9-black/2

Mai multe porturi utile

Pe lângă Bluetooth, boxa oferă mai multe porturi cu ajutorul cărora puteți conecta un dispozitiv extern. Sunt disponibile porturi USB, audio de 3,5 mm și un slot pentru card TF – alegerea vă aparține!

W-KING/T9-black/3

Sunet bogat în detalii

Boxa vă va cufunda în muzică. Dispozitivul oferă 2 woofere de 4″ și 2 tweetere de 1,2″. În plus, designul grijuliu se traduce printr-un sunet cristalin, cu o bogăție de detalii. Indiferent dacă ascultați muzică, vizionați un film sau participați la karaoke, W-KING T9 vă va oferi o experiență de ascultare excepțională.

W-KING/T9-black/4

Durată lungă de funcționare

Ascultați muzică și nu vă faceți griji cu privire la un difuzor descărcat brusc. W-KING T9 este echipat cu o baterie de 10.000 mAh, care asigură aproximativ 3-8 h de redare la o singură încărcare. Veți găsi un cablu USB-C inclus pentru a reînnoi energia dispozitivului.

W-KING/T9-black/5

Retroiluminare RGB

Asigurați-vă că aveți atmosfera potrivită atunci când vă întâlniți cu prietenii sau faceți karaoke. Boxa este dotată cu iluminare de fundal RGB, pe care o puteți regla în funcție de nevoile dvs. Cu W-KING T9 veți fi pregătit pentru orice petrecere.

W-KING/T9-black/6

Luați muzica preferată cu dvs.

Grădină, piscină, camping – W-KING T9 își va găsi locul în aproape orice situație. Difuzorul este ușor și manevrabil, iar mânerul dedicat îl face ușor de transportat. O puteți lua cu dvs. oriunde. În plus, a fost creată din materiale rezistente la deteriorare și la apă – o puteți folosi fără să vă faceți griji în privința stropilor.

W-KING/T9-black/7

Microfon inclus

Aduceți karaoke în casa dumneavoastră! Setul include un microfon fără fir cu o conexiune fiabilă și un sunet cristalin. Un mic ecran oferă informații despre frecvență, canal, nivelul bateriei și raza de acțiune, în timp ce un buton și cursoarele vă permit să porniți/opriți dispozitivul sau să reglați volumul.

W-KING/T9-black/8

Inclus

  • difuzor
  • cablu de încărcare
  • microfon fără fir
  • manual de utilizare
Producător W-KING
Model T9
Culoare negru
Putere 60 W
Conexiune Bluetooth, AUX, USB, card TF
Traductoare

subwoofer: x2, 4″

tweeter: x2, 1,2″

Versiunea Bluetooth 5.0
Gama Bluetooth 10 m
Dimensiuni 37,2 × 19,33 × 16,6 cm
Timp de funcționare 3-8 h
Timp de funcționare în modul standby 20 h
Timp de încărcare 6 h
Rezistența la apă IPX6
Capacitatea bateriei 10.000 mAh
Material ABS, plasă de fier
Alte Port Bass reflex, egalizator, funcție de înregistrare, iluminare de fundal RGB