Boxă Bluetooth fără fir W-KING T9II 60W (negru) – Sunet Impecabil, Portabilitate Ușoară

720 lei

66 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

W-KING T9II 60W difuzor fără fir Bluetooth (negru)

Difuzorul wireless W-KING T9II impresionează prin calitatea deosebită a sunetului datorită driverelor de 102 mm și a portului bass reflex. Puteți să o conectați la o a doua boxă, iar Bluetooth 5.0 este responsabil pentru transmiterea rapidă și stabilă a semnalului. De asemenea, oferă o funcție de înregistrare. Porturile suplimentare vă permit să conectați alte dispozitive, iar bateria de lungă durată asigură o durată lungă de funcționare. În plus, veți găsi 2 microfoane incluse.

W-KING/T9II--black/4

Bluetooth 5.0

Bucurați-vă de muzica dvs. preferată fără interferențe. Difuzorul funcționează fără fir și se conectează la un dispozitiv compatibil prin Bluetooth versiunea 5.0. Aceasta oferă un semnal stabil de până la 10 m. Mai mult, puteți combina 2 difuzoare W-KING T9II pentru efecte audio și mai bune.

W-KING/T9II--black/9

Mai multe porturi utile

Pe lângă Bluetooth, boxa oferă mai multe porturi cu ajutorul cărora puteți conecta un dispozitiv extern. Sunt disponibile porturi USB, audio de 3,5 mm și un slot pentru card TF – alegerea vă aparține!

W-KING/T9II--black/5

Sunet bogat în detalii

Difuzorul vă permite să vă cufundați în muzică. Portul reflex de bas accentuează tonurile joase, iar designul atent se traduce printr-un sunet clar și bogat în detalii. Fie că ascultați muzică, vizionați un film sau participați la karaoke, W-KING T9II vă va oferi o experiență de ascultare excepțională.

W-KING/T9II--black/3

Durată lungă de funcționare

Ascultați muzică și nu vă faceți griji cu privire la faptul că W-KING T9II se termină brusc. Difuzorul este echipat cu o baterie de 10.000 mAh, care asigură aproximativ 6-8 h de redare la o singură încărcare. Veți găsi un cablu USB-C inclus pentru a reînnoi alimentarea dispozitivului.

W-KING/T9II--black/1

Retroiluminare RGB

Asigurați-vă că aveți atmosfera potrivită atunci când vă întâlniți cu prietenii sau faceți karaoke. Boxa este dotată cu iluminare de fundal RGB, pe care o puteți regla în funcție de nevoile dvs. Cu W-KING T9II sunteți pregătit pentru orice petrecere.

W-KING/T9II--black/6

Luați cu dvs. muzica preferată

Grădină, piscină, camping – W-KING T9II își va găsi locul în aproape orice situație. Difuzorul este ușor și la îndemână, iar mânerul dedicat îl face ușor de transportat. O puteți lua cu dvs. oriunde. În plus, a fost creată din materiale rezistente la deteriorare și la apă – o puteți folosi fără să vă faceți griji cu privire la stropire.

W-KING/T9II--black/8

2 microfoane incluse

Adu karaoke în casa ta! Setul include 2 microfoane fără fir, cu o conexiune fiabilă și un sunet cristalin. Un mic ecran vă va oferi informații despre frecvență, canal și nivelul și raza de acțiune a bateriei, în timp ce un buton și cursoarele vă permit să porniți/opriți unitatea sau să reglați volumul.

W-KING/T9II--black/2

Inclus

  • difuzor
  • cablu de încărcare
  • microfon fără fir x2
  • manual de utilizare
Producător W-KING
Model T9II
Culoare negru
Putere 60 W
Versiunea Bluetooth 5.0
Raza de acțiune Bluetooth 10 m
Dimensiuni 37,2 x 19,33 x 16,6 cm
Timp de funcționare 6-8 h
Rezistența la apă IPX6
Capacitatea bateriei 10.000 mAh