Blurams A31C cameră IP de interior

155,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Blurams A31C cameră IP de interior

Doriți să creșteți nivelul de securitate în locuința dumneavoastră? Camera de interior A31C vă poate oferi acest lucru! Aceasta oferă un unghi larg de vizualizare de 109° și o rezoluție ridicată de 1080p și, în plus, oferă imagini clare chiar și pe timp de noapte. Suportă sistemul audio bidirecțional și detectează în mod inteligent mișcările sau sunetele. O aplicație dedicată oferă un acces convenabil la funcțiile sale, iar compatibilitatea cu Amazon Alexa și Google Assistant va facilita și mai mult controlul acesteia.

Blurams/A31-Dome-Lite-2-2K/2

O bogăție de detalii

Cu Blurams A31C, nu veți mai pierde niciun detaliu! Camera captează clipuri video 1080p de înaltă calitate și oferă un unghi larg de 109°. Mai mult, are și o rotație orizontală de 360° și verticală de 95°. Chiar și pe timp de noapte, va oferi imagini clare datorită celor 6 LED-uri cu filtru infraroșu, la o distanță de până la 7 metri.

Blurams/A31-Dome-Lite-2-2K/6

Alerte imediate

Camera detectează sunetele și mișcările, ceea ce înseamnă că, dacă se întâmplă ceva în casa dvs., veți fi anunțat imediat – veți primi o notificare dedicată în aplicație. Dispozitivul va detecta în timp real persoanele, sunetele și mișcările neobișnuite și, în plus, va speria eficient oaspeții nepoftiți cu alarmele sale sonore. Cu Blurams, puteți avea liniște în ceea ce privește casa dumneavoastră!

Blurams/A31-Dome-Lite-2-2K/1

Sunet bidirecțional

De astăzi, puteți întâmpina confortabil oaspeții sau comunica informații importante membrilor familiei. Camera Blurams suportă sunet bidirecțional, astfel încât puteți asculta cu ușurință ce se întâmplă în cameră sau puteți purta conversații. Folosiți-o pentru a vorbi cu copiii dvs. sau pentru a da comenzi animalului dvs. de companie. Cu Blurams, puteți să vă țineți degetul pe puls și să vă asigurați că nu pierdeți nimic!

Blurams/A31-Dome-Lite-2-2K/4

Stocați-vă cu ușurință materialele

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea materialelor importante înregistrate cu camera dvs. foto. Cu A31C, beneficiați de acces gratuit la cloud timp de o lună – după care puteți achiziționa un nou plan pentru o taxă suplimentară. Cu toate acestea, există, de asemenea, opțiunea de a stoca fișierele local. Acest dispozitiv acceptă carduri microSD de până la 128 GB (nu sunt incluse). De acum încolo, tot conținutul dvs. va fi în siguranță!

Blurams/A31-Dome-Lite-2-2K/7

Funcționare convenabilă

Camera A31C a fost dezvoltată cu gândul la o operare simplă, astfel încât este foarte ușor de utilizat. Aplicația Blurams, disponibilă pentru iOS, Android și PC, vă va oferi acces convenabil la funcții. În plus, puteți controla dispozitivul cu ajutorul unor comenzi vocale simple, deoarece este compatibil cu Google Assistant și Amazon Alexa. Vedeți cu ochii voștri cât de ușor este!

Blurams/A31-Dome-Lite-2-2K/5

Inclus

  • cameră foto
  • Cablu USB
  • sursă de alimentare
  • accesorii de montare
  • manual de utilizare
Producător Blurams
Model Dome Lite 2 2K
Sursă de alimentare Cablu DC 5V/1A de 2 metri
Temperatura de funcționare -10℃ – 50℃
Unghi de vizualizare 109° unghi larg
Îmbunătățirea imaginii/video Reducerea zgomotului 3D, zoom digital 4x, corecție a distorsiunilor
Senzor de imagine Senzor CMOS de 1/3”
Fluxuri video 2304 x 1296P/15FPS
Viziune nocturnă 6 LED-uri infraroșii de mare putere (850 nm) cu 6x, cu filtru IR și rază de acțiune de 7 m
Informații de alarmă Detectare a sunetului/mișcării/detecție umană
Microfon/difuzor Audio bidirecțional
Stocare locală Memorie Micro SD de până la 128 GB
Stocare în cloud Da
Aplicație suportată Mobil: Android/iOS (Windows Phone nu este acceptat) în 1 aplicație integrată și aplicație web pentru PC
Codificare video H.264/H.265
Standarde de conectivitate wireless IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
Dimensiuni 110 × 83 × 83 mm
Greutate 215 g