Blitzwolf tastatură mecanică BW-Mini75 roșu sw

455 lei

12 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Blitzwolf BW-Mini75 roșu sw tastatură mecanică

Blitzwolf BW-Mini75 este o tastatură mecanică cu profil redus, cu switch-uri liniare roșii, cu care va fi o plăcere să scrii și să te joci. Aceasta oferă trei tipuri de conectivitate (Bluetooth, 2,4 GHz și USB-C), N-Key Rollover, crearea de macro-uri, o baterie durabilă de 1850mAh, precum și iluminare de fundal RGB și 6 switch-uri suplimentare incluse.

Unghi de înclinare redus

Dimensiunile reduse și silueta subțire a tastaturii Blitzwolf BW-Mini75 nu reprezintă doar un adaos estetic, ci și un element cheie care afectează confortul și ergonomia de utilizare. Designul cu profil redus minimizează unghiul mâinii în timpul tastaturii, ceea ce reduce tensiunea și potențialul stres asupra încheieturilor și antebrațelor. Acest lucru face ca tastarea sau jocurile pe BW-Mini75 să fie mult mai plăcute, chiar și după multe ore de utilizare continuă. Acesta este un aspect important, în special pentru persoanele care petrec mult timp la calculator, care asigură confortul și sprijină sănătatea și bunăstarea în timpul utilizării zilnice.

Caracteristici avansate pentru gameri și profesioniști

Cu funcția N-Key Rollover, tastatura Blitzwolf BW-Mini75 înregistrează fiecare apăsare de tastă, indiferent de numărul de taste apăsate simultan. Acest lucru este ideal pentru gamerii care au nevoie de precizie în combinațiile rapide de taste. Iar funcția de creare de macrocomenzi simplifică sarcinile repetitive, permițându-vă să reduceți secvențele de taste la o singură apăsare de tastă.

Baterie de lungă durată

Bateria reîncărcabilă de 1850 mAh asigură că tastatura este gata de funcționare atunci când utilizatorul are nevoie de ea. În cazul BW-Mini75, nu necesită o conectare frecventă la priză pentru încărcare.

Durabilitatea și calitatea materialelor

Tastatura Blitzwolf BW-Mini75 este echipată cu taste PBT de înaltă calitate, care garantează durabilitatea și confortul. Rezistența la uzură și strălucire asigură că tastatura va arăta ca nouă pentru o perioadă lungă de timp.

Conținutul setului

Tastatură x 1

Comutator suplimentar x 6

Cablu USB x 1

Pensetă pentru tastatură x 1

Manual x 1

Marca Blitzwolf
Model BW-Mini75
Comutatoare Roșu, liniar
Număr de taste 84
Capacitatea bateriei 1850 mAh
Greutate 0,5 kg
Dimensiuni 314 x 132 x 22mm
Sistem Windows/MacOs
Conectivitate USB-C, Bluetooth, 2.4GHz