Blitzwolf plafonieră LED inteligentă BW-CLT2

375,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Blitzwolf LED plafonieră BW-CLT2

Plafoniera LED inteligentă Blitzwolf BW-CLT2 este potrivită pentru aproape orice ocazie. Îi puteți regla cu ușurință funcționarea pentru a se potrivi nevoilor dvs. – vă permite să reglați luminozitatea și temperatura de culoare. Funcția de control vocal și prin aplicație o face ușor de utilizat, iar designul minimalist înseamnă că unitatea se va potrivi în orice interior.

Ambianță unică

În funcție de situație, puteți alege modul de funcționare al dispozitivului. Când porniți primul mod, BW-CLT2 va umple camera cu o lumină uniformă și caldă în timp ce vă relaxați. Modul RGB, cu 16 milioane de culori la alegere, este ideal pentru petreceri și întâlniri cu prietenii.

Personalizați-i funcționarea pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Aparatul oferă o funcție de reglare a temperaturii de culoare, astfel încât îl puteți adapta la nevoile dvs. Lumina este blândă și plăcută pentru ochi și nu provoacă disconfort. În plus, puteți alege între două nuanțe de alb. Lumina caldă este ideală pentru citit, în timp ce culoarea mai rece este utilă atunci când lucrați, de exemplu, în fața calculatorului.

Controlați-l cu ajutorul aplicației

Datorită aplicației, aveți acces la numeroase funcții și setări. Puteți porni/opri iluminarea, puteți seta luminozitatea sau culoarea și multe altele. Aplicația îl face mult mai ușor de utilizat, nici măcar nu trebuie să vă ridicați de pe canapea sau să fiți acasă. BW-CLT2 este compatibil cu aplicațiile Smart Life și Tuya.

Control vocal

Lampa de la Blitzwolf dispune, de asemenea, de control vocal. Pentru a porni sau opri dispozitivul, tot ce trebuie să faci este să dai o comandă vocală. BW-CLT2 funcționează cu Amazon Alexa și Google Home.

Și mai multe posibilități

BW-CLT2 are o serie de caracteristici practice, pentru și mai mult confort. Funcția de programare vă permite să decideți când lumina se va aprinde și se va stinge la ora stabilită de dvs. În plus, aplicația reține setările dvs. astfel încât, data viitoare când utilizați dispozitivul, se va activa modul anterior.

Inclus

  • lampă
  • telecomandă
Producător Blitzwolf
Model BW-CLT2
Material PMMA + PC + Al
Dimensiuni 400 x 32 mm
Tensiune de intrare AC 100-240V 50/60 Hz
Putere 50 W
Luminozitate 4100 lm
Număr de mărgele 210 buc. SMD2835 + 60 buc. SMD505050 RGB
Temperatura de culoare 2700-6500 K + RGB
CRI >80
Unghi de iluminare 135 °
Conexiune Wi-Fi, 2,4 GHz
Aplicație Tuya / Smart Life
Compatibilitate Amazon Alexa/Google Home
Conexiune Wi-Fi + BLE
Temperatura de funcționare -20 ~ + 40 ℃
Umiditate de funcționare 0%-80%
Timp de funcționare aprox. 20000 h