BlitzWolf Plafonieră cu LED-uri BW-LT38 cu telecomandă, 24W

23,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

BlitzWolf LED plafonieră cu LED-uri BW-LT38

Căutați o lampă de plafon versatilă care să asigure o iluminare optimă în camera pe care o alegeți? Atunci optați pentru BlitzWolf BW-LT38! Dispozitivul vă va oferi o lumină de înaltă calitate, a cărei luminozitate și temperatură de culoare pot fi ajustate în funcție de nevoile dvs. De asemenea, este disponibil și un mod special de lumină de noapte. Lampa este, de asemenea, foarte ușor de instalat și se distinge prin rezistența la apă IP54. Este inclusă și o telecomandă practică.

Iluminare optimă

Asigurați o iluminare perfectă pentru orice ocazie. Echipată cu 32 de bile LED 2835, lampa BW-LT38 oferă o lumină optimă și sigură pentru ochi. De asemenea, o puteți regla în funcție de așteptările dumneavoastră. Produsul vă permite să reglați temperatura de culoare a luminii între 3000-6500K și să îi setați luminozitatea până la 2200 lm. Acest lucru înseamnă că este perfectă atât pentru a lucra, cât și pentru a vă relaxa!

Lampa perfectă pentru dormitor

Există, de asemenea, un mod suplimentar de lumină de noapte, care asigură o iluminare blândă cu o luminozitate de doar 5%. Acesta este ideal dacă nu vă place să adormiți în întuneric total. De asemenea, va funcționa bine și în camera unui copil. În plus, puteți seta lampa să se oprească la numai 30 de secunde după ce apăsați butonul – astfel încât să vă puteți duce liniștit la culcare și să evitați să vă loviți de ceva în întuneric!

Telecomandă practică inclusă

Kitul include, de asemenea, o telecomandă practică pentru un control la distanță convenabil al lămpii. Cu ajutorul acesteia, puteți nu numai să aprindeți sau să stingeți lumina, ci și să îi reglați luminozitatea și temperatura de culoare, să porniți modul Night Light (Lumină de noapte) sau să alegeți să o opriți după 30 de secunde. În plus, BW-LT38 reține ultimele setări utilizate și le restabilește automat.

Funcționează în orice cameră

Sufrageria, bucătăria sau dormitorul? BW-LT38 este perfect pentru aproape orice cameră! BW-LT38 este rezistent la apă IP54, ceea ce înseamnă că poate rezista la umiditate, aburi și stropiri accidentale. Astfel, îl puteți instala chiar și în baie fără griji. Produsul este, de asemenea, excepțional de ușor de instalat – îl puteți manevra fără probleme.

Inclus

  • Lampă
  • Telecomandă
  • Set de șuruburi
  • Manual de instrucțiuni

Specificații

Producător BlitzWolf
Model BW-LT38
Sursă de alimentare AC 160-265 V
Putere maximă 24 W
Temperatura de culoare 3000K / 4500K / 6500K
Luminozitate maximă 2200 lm
CRI ≥80
Numărul de margele LED 32 (lumină albă și caldă)
Tip de perlă LED 2835 cu lentilă
Montare Montare cu suport
Material ABS + PC
Material difuzor PP
Material PCB Placă de bază din aluminiu
Oprire întârziată După 30 de secunde
Rezistent la apă IP54
Greutate 480 g
Dimensiuni 23 x 4 cm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>