BlitzWolf Plafonieră cu LED BW-LT40 cu telecomandă, 2200LM

105,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

BlitzWolf LED plafonieră cu LED BW-LT40 cu telecomandă

Asigurați o iluminare optimă în încăperea aleasă. Plafoniera cu LED Blitzwolf BW-LT40 generează o lumină prietenoasă cu ochii și vă permite să îi reglați parametrii, cum ar fi luminozitatea (până la 2200 lm) și temperatura de culoare (3000K / 4500K / 6500K). Oferă, de asemenea, un mod special de iluminare nocturnă. În același timp, produsul este foarte ușor de instalat și rezistent la apă la nivelul IP54. Veți găsi, de asemenea, o telecomandă practică inclusă.

Lumina de care aveți nevoie

Adaptați iluminatul la nevoile dvs. sau la ocazie. BW-LT40 vă permite să reglați luminozitatea luminii până la 2200 lm și temperatura de culoare la 3000K / 4500K / 6500K. Acest lucru îl face perfect pentru aproape orice situație! Iluminarea puternică și rece este ideală pentru lucru sau studiu – favorizează concentrarea. Pe de altă parte, lumina caldă, atenuată, vă va ajuta să vă relaxați după o zi lungă și obositoare – opțiunea perfectă pentru o seară cu serialul preferat!

Dormiți bine

Nu vă place să adormiți cu lumina stinsă? Sau copilului dumneavoastră nu-i place întunericul? Atunci BW-LT40 vă va fi cu siguranță de folos! Dispozitivul oferă un mod special Night Light (Lumină de noapte) care asigură o iluminare blândă cu o luminozitate de 5% – perfect pentru noapte. O altă caracteristică demnă de remarcat este funcția de temporizare, care stinge lumina la aproximativ 30 de secunde după apăsarea butonului – astfel încât să puteți merge la culcare fără să vă faceți griji că vă veți împiedica de ceva sau că vă veți lovi de ceva în întuneric.

Telecomandă

Bucurați-vă de o funcționare mai comodă a lămpii. Aceasta este prevăzută cu o telecomandă practică care vă oferă acces rapid la cele mai importante funcții ale sale. Cu ajutorul acesteia, puteți, de exemplu, să aprindeți sau să stingeți lumina, să-i reglați luminozitatea și temperatura de culoare, să activați modul Night Light (Lumină de noapte) sau să activați temporizatorul de 30 de secunde. Mai mult, lampa își amintește ultimele setări utilizate – când o porniți din nou, le va restabili automat.

Ușor de instalat, rezistentă la apă, elegantă

BW-LT40 se distinge, de asemenea, prin rezistența la apă IP54. Astfel, o puteți monta oriunde fără griji – de exemplu, în dormitor, în camera de zi, în hol, în baie sau chiar pe balcon. Picăturile de apă sau umiditatea nu îl vor speria! Unitatea este, de asemenea, foarte ușor de instalat – vă puteți descurca fără probleme. În plus, lampa atrage atenția cu designul său pătrat și modern – va completa perfect aproape orice aranjament.

Inclus

  • Lampă
  • Telecomandă
  • Kit de montare
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător Blitzwolf
Model BW-LT40
Putere 24 W
Tensiune de intrare AC 85-265 V
Temperatura de culoare 3000K / 4500K / 6500K
Luminozitate 2200 lm max.
CRI > 80
Număr de perle LED 40 (lumină albă + lumină caldă)
Modelul de bile LED 2835
Material ABS + PP
Material (PCB) Substrat de aluminiu
Rezistență la apă IP54
Greutate 480 g
Dimensiuni 23 x 23 x 4 cm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>