BlitzWolf BW-KB2 tastatură pentru jocuri, mecanică, switch albastru (RGB)

181 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

BlitzWolf tastatură mecanică pentru jocuri BW-KB2

Căutați o tastatură de gaming care să vă ofere performanțe fluide, fără a ocupa prea mult spațiu pe birou? BW-KB2 va fi alegerea perfectă! Dispozitivul este dotat cu 87 de taste cu switch-uri Gateron Blue și suportă anti-ghosting. Datorită retroiluminării RGB colorate, aceasta iese în evidență prin stilul său unic. Tastele tastaturii sunt complet programabile – le puteți personaliza în funcție de nevoile dvs. cu ajutorul unui software special.

Ideală pentru gameri

Tastatura BW-KB2 este echipată cu 87 de taste. Acest lucru o face suficient de compactă pentru a încăpea fără probleme chiar și pe un birou mic. Sunt disponibile până la 12 taste multimedia, care facilitează foarte mult lucrul cu calculatorul. De asemenea, tastatura suportă funcția anti-ghosting, astfel încât puteți apăsa mai multe taste în același timp, fără teama de conflict. Cu BlitzWolf puteți efectua cu ușurință chiar și cel mai complex atac și vă puteți învinge adversarii!

Comutatoare Gateron

Ce face ca tastatura să funcționeze atât de bine? Dispozitivul folosește switch-uri Gateron Blue de calitate excelentă, care asigură timpi de răspuns incredibil de rapizi și o funcționare lină și rapidă. Designul mecanic și profilul înalt garantează o reacție fantastică și mișcări de precizie. Cu BW-KB2, obțineți avantajul încă de la început!

Iluminare colorată a fundalului

Tastatura BlitzWolf BW-KB2 este alegerea ideală pentru pasionații de sporturi electronice. Aceasta impresionează nu numai prin performanța sa fiabilă, ci și prin designul său elegant și modern. Este echipată cu iluminare de fundal RGB colorată, pe care o puteți regla liber după bunul plac cu ajutorul software-ului dedicat. Optați pentru un stil de joc original și creați o atmosferă unică în zona dvs. de gaming!

Compatibilitate largă

Tastatura se conectează la computer prin intermediul unui cablu USB-C, care asigură o transmisie fiabilă a semnalului și o funcționare stabilă. Dispozitivul se distinge, de asemenea, prin compatibilitatea sa largă. Funcționează fără probleme cu sistemele de operare populare, cum ar fi Windows, Mac OS și iOS. Indiferent de hardware-ul pe care jucați – cu BlitzWolf vă veți asigura o cale directă spre victorie!

Butoane programabile

Acum poți personaliza și mai mult tastatura pentru a se potrivi nevoilor și obiceiurilor tale. Tastele de la BW-KB2 sunt complet programabile. Cu ajutorul unui software special, puteți, de exemplu, să schimbați stilul de iluminare din spate. De asemenea, este posibilă programarea macro, ceea ce vă facilitează efectuarea unor combinații complexe de atac. Puteți schimba chiar și aspectul tastaturii!

Rafinată în fiecare detaliu

Bucurați-vă de ore întregi de confort în timpul jocurilor. Tastatura are un design ergonomic inteligent, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la durerile de încheietură sau oboseala. Suporturile robuste și plăcuțele antiderapante conferă dispozitivului o mai mare stabilitate și vă asigură că nu va aluneca pe birou. În plus, marcajele vizibile de pe taste sunt clare și rezistente la abraziune.

Specificații

Producător BlitzWolf
Model BW-KB2
Tip Mecanic
Culoare Negru
Conexiune Cu fir
Interfață USB-C
Număr de taste 87
Comutatoare Gateron Blue
Iluminare de fundal RGB
Tensiune de funcționare 5 V
Material ABS
Greutate 1039 g
Dimensiuni 365 x 140 x 40 mm
Lungime cablu 150 cm
Compatibilitate Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10, Mac OS, iOS
Altele Funcție anti-ghosting, iluminare de fundal personalizabilă, 12 taste funcționale, taste programabile

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>