Blitzwolf AirAux AA-HE4 căști intraauriculare cu fir, jack de 3,5 mm, 1,2 m (negru)

45,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Blitzwolf AirAux AA-HE4 căști in-ear cu fir cu fir

Asigură o calitate excelentă a sunetului atunci când ascultați muzică, jucați jocuri sau vizionați filme. Căștile cu cască Blitzwolf AirAux AA-HE4 oferă drivere duble de 8 mm, astfel încât vă puteți bucura de un sunet clar și natural. De asemenea, se remarcă prin construcția lor durabilă și robustă. Le puteți conecta cu ușurință la telefon prin intermediul conectorului AUX de 3,5 mm și sunt ușor de utilizat cu ajutorul telecomenzii integrate în cablu.

Calitate excelentă a sunetului

Căștile se mândresc cu un răspuns în frecvență de 20 Hz – 20 kHz și cu drivere dinamice duble de 8 mm. Ca urmare, acestea oferă un sunet încântător, de înaltă fidelitate. De asemenea, vă permit să vă bucurați de un bas puternic și profund, de înalte clare și clare și de o bogăție incredibilă de detalii. Alegeți căștile AA-HE4 și bucurați-vă de un minunat festin muzical!

Incredibil de confortabile

Ascultați muzica cât timp doriți – fără să vă faceți griji cu privire la oboseală sau disconfort. Căștile AA-HE4 au un design ergonomic pentru confortul la care visați. Se potrivesc perfect și nu vă vor cădea din urechi, chiar dacă vă mișcați mult sau faceți exerciții fizice. Acum, melodiile dvs. preferate vă pot distra toată ziua – acasă, la serviciu și în timpul antrenamentului. Iar căștile arată și foarte elegant.

Sofisticate în fiecare detaliu

Cablul căștilor este fabricat din material TPE durabil, astfel încât nu se va încurca. De asemenea, este incredibil de rezistent. AA-HE4 este, de asemenea, echipat cu un conector de 3,5 mm realizat din materiale de înaltă calitate, care poate asigura o transmisie fiabilă a semnalului și este extrem de rezistent la uzură. În plus, căștile sunt foarte convenabile pentru depozitare și transport – nu vor ocupa prea mult spațiu.

Telecomandă încorporată

Acum puteți avea întotdeauna la îndemână tot ce aveți nevoie! Căștile sunt echipate cu o telecomandă integrată în cablu, care oferă acces convenabil la mai multe funcții cheie. De exemplu, o puteți folosi pentru a pune pe pauză sau a relua redarea, pentru a răspunde sau a respinge un apel telefonic primit și pentru a regla volumul.

Specificații

Producător Blitzwolf
Model AA-HE4
Culoare Negru
Transductor 8 mm, dinamic, dublu
Sensibilitate la recepție 94 ±3 dB
Răspuns în frecvență 20 Hz – 20 kHz
Microfon Da
Conector 3,5 mm
Material TPE
Lungime cablu 120 cm
Greutate 120 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>