BlitzMax BM-CS1 RGB monitor light

205 lei

72 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

BlitzMax BM-CS1 RGB monitor light

Faceți munca în fața calculatorului și mai ușoară și scufundați-vă și mai mult în lumea jocurilor. Lampa de monitor BlitzMax vă luminează perfect biroul datorită designului său asimetric, fără a provoca strălucire. Oferă lumină albă și RGB și vă permite să reglați luminozitatea în 5 niveluri și să îi personalizați poziția. De asemenea, îi puteți sincroniza funcționarea cu muzica. Lumina generată de lampă nu vă irită ochii, iar un cip inteligent vă permite să rețineți ultimul mod utilizat.

12Blitzwolf/BM-CS1/6

Ideală pentru muncă și joacă

Lampa este perfectă atât pentru lucru, cât și pentru jocuri. Modul RGB oferă 9 efecte de iluminare și 3 efecte care vor adapta lampa în funcție de muzică. Acest lucru vă va face să vă cufundați și mai mult în joc. Dacă folosiți computerul în timp ce lucrați sau studiați, profitați de lumina LED albă. Îi puteți regla temperatura de culoare de la 3000K-6000K și luminozitatea la 5 niveluri (10%, 25%, 50%, 75%, 100%). Lumina generată de BM-CS1 reduce în mod eficient strălucirea și nu provoacă oboseala ochilor.

12Blitzwolf/BM-CS1/5

Design atent analizat

Lampa a fost proiectată pentru a fi confortabilă la utilizare. Datorită mânerului reglabil, o puteți monta cu succes pe monitoare de diferite grosimi. De asemenea, puteți regla unghiul de incidență a luminii, astfel încât lampa să vă lumineze cel mai bine spațiul de birou. În plus, panoul tactil amplasat pe BM-CS1 vă permite să ajustați funcționarea dispozitivului în funcție de propriile nevoi – reglați în mod convenabil luminozitatea, schimbați modurile și temperatura de culoare a luminii. În plus, un cip special reține ultimul mod activat.

12Blitzwolf/BM-CS1/1

Inclus

  • lampă de monitor
  • suport
  • cablu USB
  • manual de utilizare
Producător BlitzMax
Nume BlitzMax BM-CS1 RGB Monitor Light
Model BM-CS1
Culoare negru
Greutate 520 g
Sursă de alimentare USB (5V DC)
Putere 10 W
Temperatura de culoare 3000K-6000K
Temperatura de funcționare -10-40°C
Gama de lumină 42 cm
Lungime cablu 1,5 m
CRI 95
Reglarea luminozității 10%, 25%, 50%, 75%, 100%
Tip de lumină albă, RGB