Blender fără fir Deerma NU30

123 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Blender fără fir Deerma NU30

Acum vă puteți bucura de un suc sau un smoothie delicios oriunde vă aflați. Blenderul portabil fără fir Deerma NU30 de 300 ml este suficient de ușor și compact pentru a fi luat cu ușurință cu dvs. aproape oriunde. Bateria reîncărcabilă de lungă durată asigură o durată de funcționare îndelungată, în timp ce motorul puternic și lamele din oțel inoxidabil 304 garantează o tăiere precisă a ingredientelor și un blender.

Consistență perfectă pentru smoothie-uri și sucuri

Spuneți adio smoothie-urilor care se delaminează și particulelor mari de fructe și legume slab mixate. Blenderul este echipat cu lame din oțel inoxidabil de tip S și un motor puternic care funcționează la o viteză de până la 16.000 rpm. Spațiul mare din interiorul aparatului previne blocarea ingredientelor. Toate acestea înseamnă că blenderul NU30 mărunțește perfect legumele, fructele și chiar cuburile de gheață, oferindu-vă sucuri, smoothie-uri și piureuri delicioase cu o consistență perfectă.

Îl puteți avea întotdeauna cu dvs.

Nu numai că blenderul arată grozav, dar oferă și o comoditate de neegalat. Designul revoluționar cu 2 straturi îi conferă un caracter unic și îl face ușor de ținut în mână. Cântărind doar 440 g și nefiind cu mult mai mare decât o sticlă normală, dispozitivul este ușor de pus în geantă sau în rucsac și de luat cu dvs. la plimbare, în călătorii sau la sala de sport. Acum puteți bea sucuri și smoothie-uri răcoritoare oriunde doriți!

Pregătiți un smoothie delicios în doar câteva momente

Pentru a porni aparatul, apăsați pur și simplu de două ori butonul ON/OFF. Acest lucru evită pornirea accidentală a blenderului – atunci când îl transportați în geantă, de exemplu. Aparatul NU30 are nevoie de doar 45 de secunde pentru a vă pregăti o băutură delicioasă și sănătoasă. Atât de puțin timp este tot ce vă trebuie pentru a vă bucura de un suc de portocale răcoritor, un smoothie delicat de căpșuni sau un piure de legume nutritiv!

Sigur pentru sănătate și ușor de întreținut

Produsul este fabricat din plastic PC, care poate fi utilizat în siguranță pentru depozitarea alimentelor. De asemenea, este extrem de ușor de întreținut. Suprafața majorității părților aparatului este plană și netedă, ceea ce face ca acesta să fie mult mai ușor de curățat. Lamele blenderului pot fi spălate sub jet de apă curentă, menținându-le în stare excelentă pentru și mai mult timp și asigurând o utilizare igienică.

Design fără fir – durată lungă de funcționare

Cablurile impracticabile nu vă vor mai reține. Blenderul fără fir poate fi folosit aproape oriunde. NU30 este echipat cu o baterie reîncărcabilă de 1500 mAh care, atunci când este complet încărcată, vă permite să preparați 6-8 pahare de băutură. Portul de încărcare USB încorporat vă permite să încărcați în mod convenabil dispozitivul cu un încărcător de rețea sau de mașină, sau chiar cu un powerbank. Pur și simplu conectați blenderul descărcat la o sursă de alimentare – va fi gata de utilizare din nou după aproximativ 3 ore!

De dragul siguranței

Blenderul Deerma NU30 este complet sigur de utilizat. Dacă îi îndepărtați capacul, senzorul încorporat detectează imediat acest lucru și motorul este oprit pentru a vă proteja de răniri accidentale. Aparatul este, de asemenea, protejat împotriva supraîncărcării și a descărcării excesive a bateriei. Mai mult, designul său anti-picurare previne posibilele scurgeri, astfel încât îl puteți transporta în rucsac sau în geantă fără griji.

Inclus:

  • Blender
  • Cablu USB

Specificații

Producător Deerma
Nume DEM-NU30
Putere de operare 45 W
Tensiune de încărcare 5 V
Tensiune de funcționare 3,7 V
Intensitatea de încărcare 0,6 A
Capacitate 300 ml
Viteza motorului Până la 16.000 rpm
Capacitatea bateriei 1500 mAh
Timp de încărcare Aprox. 3 h
Dimensiuni 84 x 84 x 195 mm
Greutate 440 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>