Blender fără fir Deerma NU06

159 lei

220 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Blender fără fir Deerma NU06

Un smoothie delicios pentru muncă? Un smoothie nutritiv pentru sala de sport? Sau un mousse sănătos pentru copil? Blenderul Deerma NU06 vă permite să preparați toate acestea și multe altele! Aparatul se distinge prin viteza sa de până la 19.000 rpm și este echipat cu lame de înaltă calitate, astfel încât toacă toate tipurile de ingrediente în cel mai scurt timp. De asemenea, este extrem de ușor și portabil – astfel încât îl puteți avea mereu cu dvs. Mai mult, blenderul este fără fir – cu o singură încărcare, va face în jur de 6-8 smoothie-uri.

12Deerma/DEM-NU06/3

Întotdeauna la îndemână

Mergeți la un picnic sau la sala de sport? Sau poate doriți să vă preparați un smoothie delicios la serviciu? Nicio problemă – datorită designului său ușor, portabil și fără fir, blenderul vă poate însoți aproape oriunde. Dispozitivul este suficient de la îndemână pentru a încăpea cu ușurință în geantă sau în rucsac. Luați-l cu dvs. la piscină, într-o excursie cu bicicleta sau pentru câteva zile de absență și nu săriți peste doza zilnică de vitamine!

12Deerma/DEM-NU06/5

Un smoothie delicios în doar câteva momente

Cu ajutorul blenderului, puteți prepara un smoothie, un cocktail de fructe, un sorbet sau o spumă delicioasă și sănătoasă într-o clipită. Aparatul se distinge printr-o viteză de până la 19.000 rpm și este echipat cu o lamă dublă zimțată. Aceasta îi permite să mărunțească foarte rapid fructele sau legumele. Pregătiți un smoothie gustos și delicat și uitați de particulele neplăcute, amestecate incorect, care nu sunt apetisante!

12Deerma/DEM-NU06/7

Funcționare fără fir

Eliberați-vă de cabluri și beneficiați de confortul de a pregăti smoothie-uri oriunde vă aflați. Blenderul NU06 funcționează fără fir – este echipat cu o baterie puternică de 1500 mAh. Atunci când este complet încărcat, dispozitivul vă va permite să preparați aproximativ 6-8 pahare de băutură. Astfel, vă puteți prepara singur niște smoothie-uri sau puteți împărți smoothie-uri cu prietenii! Pentru a încărca blenderul, aveți nevoie doar de aproximativ 3 ore. Un indicator special vă va anunța când bateria este descărcată.

12Deerma/DEM-NU06/8

Utilizare sigură

Pentru a porni blenderul, apăsați de 2 ori butonul corespunzător – astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că dispozitivul se pornește accidental în timpul transportului. Produsul este, de asemenea, foarte rezistent la scurgeri – nu vă faceți griji cu privire la scurgeri. Are avantajul suplimentar al unui indicator luminos special care vă va anunța dacă blenderul a fost pregătit corespunzător pentru utilizare. În cazul în care paharul nu este montat corect, aparatul nu va porni.

12Deerma/DEM-NU06/4

Capac practic inclus

Acum puteți să vă luați cu ușurință smoothie-ul la sala de sport sau la serviciu. Cupa de blender funcționează bine și ca o cană, iar setul include un capac practic cu un orificiu pentru băut cu care îl puteți înșuruba cu ușurință. Astfel, îl puteți depozita în mod convenabil în geantă sau în rucsac! Capacul este, de asemenea, foarte rezistent la scurgeri – nu vă faceți griji că se va scurge ceva. În plus, paharul este fabricat din plastic PCTG de înaltă calitate, care este sigur pentru sănătate, ușor, durabil și ușor de curățat.

12Deerma/DEM-NU06/6

Inclus

  • Blender
  • Capac
  • Cablu USB
  • Manual de utilizare
Producător Deerma
Nume Mini blender de sucuri
Model DEM-NU06
Viteză Aprox. 19.000 rpm
Putere de lucru 140 W
Tensiune de funcționare 7,4 V
Tensiune de încărcare 5 V
Intensitatea de încărcare 1 A
Capacitatea bateriei 1500 mAh
Timp de încărcare Aprox. 3 h
Timp de funcționare aprox. 15 zile / 6-8 căni
Capacitate 400 ml
Material (ceașcă) PCTG