Black Shark BS-S1 smartwatch de argint

230 lei

82 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Ceas inteligent Black Shark BS-S1 (argintiu)

Ceasul inteligent Black Shark BS-S1 este excelent pentru utilizarea zilnică. Echipat cu un ecran AMOLED de 1,43″, acesta garantează o calitate ridicată a imaginii și confort, în timp ce o selecție largă de modele de cadrane vă va permite să personalizați aspectul dispozitivului. În plus, ceasul inteligent durează aproximativ 10 zile cu o singură încărcare și vă permite să vorbiți confortabil datorită microfonului ENC cu anulare a zgomotului. În plus, vă va permite să vă ocupați de condiția fizică – puteți alege din peste 100 de moduri de sport și vă monitorizează sănătatea 24 de ore din 24. În plus, este rezistent la apă IP68 – astfel încât îl puteți lua la un antrenament fără să vă faceți griji că veți fi stropit.

BlackShark/BS-S1-Silver/1

Ecran AMOLED de 1,43″.

Obțineți acces clar la notificări cu Black Shark BS-S1. Ceasul inteligent oferă o calitate ridicată a imaginii datorită ecranului AMOLED de 1,43″. Mai mult, luminozitatea de 600 nits și rata de reîmprospătare de 60 de cadre pe secundă se traduc prin detalii bogate și o performanță fluidă. De asemenea, puteți personaliza aspectul ceasului inteligent, alegând din 100 de modele de cadrane.

BlackShark/BS-S1-Silver/5

Până la 10 zile de funcționare

Luați smartwatch-ul în vacanță sau într-o călătorie de afaceri fără să vă faceți griji că dispozitivul se va epuiza brusc. Ecranul BS-S1 se remarcă prin consumul redus de energie, permițându-i să funcționeze până la 10 zile cu o singură încărcare. Nu veți mai rata o notificare, un apel sau un antrenament important.

BlackShark/BS-S1-Silver/3

Vorbiți liber la telefon

Vorbiți cu cei dragi fără să scoateți telefonul din buzunar. Black Shark BS-S1 suportă versiunea Bluetooth 5.3, pe care o puteți folosi pentru a vă împerechea smartphone-ul cu ceasul inteligent. Ceasul inteligent dispune de un microfon și de algoritmul de anulare a zgomotului ENC, astfel încât puteți efectua apeluri telefonice fără interferențe. Acum vei fi sigur că interlocutorul tău te poate auzi. Ia-ți adio de la zgomotul deranjant și concentrează-te pe ceea ce este important.

BlackShark/BS-S1-Silver/4

Peste 100 de moduri de sport

Doriți să vă creșteți eficiența antrenamentelor sau poate să vă testați puterea într-un sport nou? Black Shark BS-S1 vă va ajuta să faceți exact acest lucru. Ceasul inteligent oferă peste 100 de moduri sportive, inclusiv alergare, ciclism și tenis. În plus, aplicația Shark Wear App monitorizează numărul de pași, caloriile arse, distanța, timpul de exerciții și viteza, dacă vă place să alergați. În plus, GPS-ul urmărește traseul de antrenament și rapoartele zilnice/săptămânale/lunare vă permit să vă verificați progresul.

BlackShark/BS-S1-Silver/2

Vă permite să vă monitorizați sănătatea

Datorită senzorilor încorporați, vă puteți monitoriza sănătatea 24 de ore din 24 și puteți reacționa rapid la simptomele îngrijorătoare. Ceasul inteligent îți urmărește ciclul menstrual, îți măsoară ritmul cardiac, saturația sângelui și monitorizează diferitele faze ale somnului pentru a te ajuta să elimini obiceiurile nesănătoase.

BlackShark/BS-S1-Silver/6

Caracteristici suplimentare

Acesta nu este sfârșitul capabilităților lui Black Shark BS-S1. Ceasul inteligent vă permite să folosiți un calculator, să faceți fotografii de la distanță, să setați un cronometru sau să verificați prognoza meteo. De asemenea, puteți citi știrile de pe el – nu veți mai pierde nicio notificare importantă!

BlackShark/BS-S1-Silver/9

Inclus

  • ceas inteligent
  • cablu de încărcare
  • manual de utilizare
Producător Black Shark
Model BS-S1
Culoare argintiu
Rezistență la apă IP68
Tensiune nominală 5V/0.5A
Senzor Senzor de accelerație pe 3 axe, senzor HRM și senzor SpO2
Capacitatea bateriei 320 mAh
Bluetooth 5.3
Rezoluție 466 x 466
Afișaj 1,43″ AMOLED
Temperatura de funcționare 0°C ~ 45°C
Frecvența de funcționare 2400MHz ~ 2483.5MHz
Timp de funcționare aprox. 10 zile
Aplicație Aplicația Shark Wear