Black Shark BS-GT Neo smartwatch argintiu de argint

166 lei

99 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Ceas inteligent Black Shark BS-GT Neo (argintiu)

Ceasul inteligent Black Shark BS-GT Neo oferă un ecran TFT cu diagonala de 2,02, care oferă acces clar la notificări. În plus, vă permite să vorbiți liber la telefon datorită microfonului încorporat și a funcției de anulare a zgomotului ENC. Oferă peste 100 de moduri de sport, astfel încât există ceva pentru toată lumea și monitorizează ritmul cardiac 24 de ore din 24 pentru a vă alerta în cazul unor simptome îngrijorătoare. În plus, este rezistent la apă (IP68), astfel încât îl puteți utiliza fără să vă faceți griji cu privire la stropiri.

BlackShark/BS-GT-Neo-Silver/1

Afișaj TFT

Bucurați-vă de un afișaj foarte clar cu BS-GT Neo. Ceasul inteligent oferă un ecran tactil TFT de 2,02″ cu o luminozitate de 600 de nits, ceea ce se traduce prin detalii mai bogate și o utilizare mai confortabilă. Doriți să personalizați aspectul ceasului dvs. inteligent? Alegeți dintre cele 100 de modele de cadrane disponibile – optați pentru un design clasic sau preferați o grafică originală, colorată? Cu siguranță vei găsi designul potrivit pentru tine!

BlackShark/BS-GT-Neo-Silver/6

Convorbiri telefonice cu o claritate de cristal

Cu BS-GT Neo, nu mai trebuie să vă întindeți mâna după smartphone pentru a răspunde la un apel primit – acum o puteți face de pe ceasul dvs. inteligent. De asemenea, îl puteți folosi pentru a-i suna pe cei dragi, pentru a respinge apelurile sau pentru a le dezactiva. În plus, smartwatch-ul utilizează funcția de anulare a zgomotului ENC, astfel încât să puteți purta conversații indiferent unde vă aflați.

BlackShark/BS-GT-Neo-Silver/4

Până la 7 zile de funcționare

Aveți BS-GT Neo cu dvs. atunci când vă aflați într-o călătorie de afaceri sau în vacanță, fără să vă faceți griji cu privire la golirea bruscă. Ceasul inteligent utilizează o baterie de 300 mAh care asigură până la 7 zile de utilizare. La rândul său, încărcarea acestuia va dura aproximativ 2,5 h. Veți găsi un cablu inclus pentru a reînnoi energia echipamentului.

BlackShark/BS-GT-Neo-Silver/9

Peste 100 de moduri de sport

Alergare, ciclism, tenis – acestea și multe alte moduri de sport sunt oferite de BS-GT Neo. Ceasul inteligent vă permite să alegeți din peste 100 de opțiuni, așa că veți găsi cu siguranță ceva care să vi se potrivească. Veți primi, de asemenea, informații despre numărul de pași, caloriile arse, distanța și timpul petrecut la exerciții. În plus, aplicația Fit Shark App vă permite să vă urmăriți traseul cu GPS, să partajați rezultatele antrenamentelor și să vă verificați progresul cu ajutorul rapoartelor zilnice/săptămânale/lunare.

BlackShark/BS-GT-Neo-Silver/5

Asistentul dvs. 24/7

Țineți-vă sănătatea sub control. Ceasul inteligent vă monitorizează ritmul cardiac 24 de ore din 24 și vă măsoară saturația sângelui. De asemenea, vă va informa imediat în cazul unor simptome îngrijorătoare. În plus, vă urmărește ciclul menstrual și generează un raport privind durata somnului. Astfel, vă va fi mai ușor să eliminați obiceiurile nesănătoase.

BlackShark/BS-GT-Neo-Silver/7

Caracteristici suplimentare

Acesta nu este sfârșitul capabilităților lui Black Shark BS-GT Neo. De pe smartwatch, puteți citi notificările din aplicații, puteți face fotografii de la distanță sau puteți seta un ceas deșteptător sau un cronometru. Ceasul inteligent oferă, de asemenea, mini-jocuri de care te poți bucura în drum spre serviciu sau universitate, de exemplu. În plus, smartwatch-ul vă va ajuta să vă găsiți smartphone-ul pierdut, dacă nu vă amintiți unde l-ați pus.

BlackShark/BS-GT-Neo-Silver/2

Inclus

  • smartwatch
  • cablu de încărcare
  • manual de utilizare
Producător Black Shark
Model BS-GT Neo
Culoare argintiu
Rezistență la apă IP68
Tensiune nominală 5V/0.5A
Senzor Senzor de accelerație pe 3 axe, senzor HRM și senzor SpO2
Capacitatea bateriei 300 mAh
Bluetooth 5.2
Rezoluție 240 x 296
Afișaj TFT 2.02″
Temperatura de funcționare 0°C ~ 45°C
Frecvența de operare 2402MHz ~ 2480MHz
Timp de funcționare aprox. 7 zile
Timp de încărcare 2.5 h
Aplicație Aplicația Shark Fit App