Baseus Suport pliabil pentru telefon (alb)

25 lei

69 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Baseus Suport pliabil pentru telefonul dvs.

Urmăriți în mod convenabil videoclipuri pe telefon sau găzduiți transmisiuni în direct. Suportul autoadeziv de la Baseus vă permite să vă sprijiniți ferm smartphone-ul pe birou atât pe orizontală, cât și pe verticală. Suportul său se rotește la 360° și puteți, de asemenea, să îi reglați înclinarea la 90° și înălțimea. Suportul nu interferează cu încărcarea wireless, iar instalarea sa este extrem de simplă – trebuie doar să curățați partea din spate a telefonului și apoi să îl lipiți.

Personalizați-l în funcție de nevoile dvs.

Poziționați-vă smartphone-ul exact așa cum vă doriți și asigurați-vă un unghi de vizualizare optim. Puteți desfășura suportul suportului la 90° și îl puteți roti la 360°. De asemenea, îi puteți regla înălțimea. Astfel, îl puteți poziționa cu ușurință pentru a viziona confortabil seriale, a înregistra transmisiuni sau a lua notițe în timpul unei prelegeri online. Mai mult, suportul a fost conceput pentru a oferi stabilitate smartphone-ului dvs.

Design bine gândit

Suportul este fabricat din materiale plastice durabile PC și ABS, care nu numai că sunt robuste, dar nu afectează nici funcția de încărcare wireless. De asemenea, este extrem de subțire – doar 4 mm grosime. Nu ocupă prea mult spațiu și nici nu interferează cu utilizarea smartphone-ului. Utilizarea unui adeziv de calitate excelentă asigură faptul că suportul rămâne ferm în poziție și nu cade.

Inclus

  • Suport pentru telefon
  • Unelte pentru montarea suportului

Specificații

Producător Baseus
Denumire Suport pliabil
Model LUXZ000002
Culoare Alb
Material ABS + PC
Greutate 6,5 g
Dimensiuni 26,3 x 62 x 4 mm
Compatibilitate Smartphone-uri de 5,4″ și mai mari

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>