Baseus Stylus stilou activ + stilou pasiv (alb)

187 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Baseus Stylus stylus activ + stylus pasiv

Dacă sunteți în căutarea unui stylus fiabil pentru a desena sau a scrie pe iPad, modelul Baseus Stylus va fi o alegere excelentă. Este opțiunea ideală pentru studenți, artiști sau lucrători creativi. Acesta garantează o fluiditate excepțională și, datorită tehnologiei de respingere a palmei, vă permite să vă odihniți liber încheietura mâinii pe ecran. Dispozitivul vă permite, de asemenea, să ajustați grosimea liniilor prin simpla schimbare a înclinării sale. Mai mult, stylus-ul se mândrește cu o autonomie a bateriei de până la 10 ore și dispune de o suprapunere pasivă suplimentară.

Grosime reglabilă a liniei

Acum puteți ajusta cu ușurință grosimea liniilor dvs. prin schimbarea înclinării stylus-ului. Unghiul de 90° permite realizarea unor linii extrem de subțiri – ideal dacă doriți cea mai mare precizie. Ideal pentru detalii fine. Pentru scris, unghiul de 60° este ideal pentru o linie ușor mai groasă. Pentru a colora suprafețe mari, alegeți unghiul de 45°, care oferă cea mai groasă linie.

Suprapunere pasivă

Facilitează utilizarea dispozitivelor pe care le-ai ales. Baseus Stylus a fost echipat cu o suprapunere pasivă suplimentară, care va funcționa perfect pe majoritatea ecranelor tactile capacitive. Datorită acestui fapt, produsul este ideal și pentru o mare varietate de smartphone-uri și tablete. Acum puteți naviga pe rețelele de socializare, organiza fotografii sau evidenția informații de interes în documente și mai comod!

Mai mult confort

Noul design integrat face ca stylus-ul să fie mai conductiv și oferă o funcționare incredibil de lină, fără întârzieri. Dispozitivul este, de asemenea, foarte sensibil, astfel încât vă puteți bucura de o precizie de neegalat și puteți crea chiar și cele mai detaliate desene. Produsul este ideal atât pentru scris, cât și pentru desenat. De asemenea, vă permite să faceți în mod convenabil o captură de ecran – pur și simplu glisați de la stânga la dreapta în partea de jos a ecranului.

Timp de lucru îndelungat

Stylus-ul este echipat cu o baterie de lungă durată și se remarcă prin consumul redus de energie, astfel încât poate funcționa continuu timp de până la 10 ore atunci când este complet încărcat. În modul standby, dispozitivul durează până la 12 luni! Acesta poate fi încărcat în mod convenabil cu ajutorul cablului USB-C inclus. În plus, stylus-ul se va opri automat după 5 minute de inactivitate. De asemenea, produsul dispune de 3 indicatori LED încorporați care vă vor oferi informații despre nivelul de încărcare a bateriei.

Compatibilitate largă

Baseus Stylus se distinge, de asemenea, prin compatibilitatea sa largă cu diverse modele de iPad. De exemplu, acesta va funcționa perfect cu versiunile selectate ale iPad 6, iPad mini 5, iPad 3, iPad Pro, iPad Pro 3, iPad 7, iPad Pro 4, iPad 8 și iPad Air 4. Dispozitivul are, de asemenea, un magnet încorporat, care vă permite să îl atașați în mod convenabil la tableta dvs. Acest lucru facilitează depozitarea stylus-ului și evită pierderea acestuia!

Sprijiniți-vă încheietura mâinii pe ecran

Obțineți mai mult confort în timp ce lucrați și nu vă faceți griji că vă stricați accidental desenul. Stiloul Baseus Stylus suportă tehnologia de respingere a palmei, ceea ce înseamnă că vă puteți odihni confortabil mâna pe ecran – la fel ca pe o bucată de hârtie obișnuită. Ca urmare, scrierea și desenarea vor deveni mult mai ușoare și mai precise. Gata cu încheieturile dureroase! Notă: caracteristica de respingere a palmei este disponibilă numai atunci când se utilizează penița activă. Capsa pasivă nu suportă această tehnologie.

Conceput pentru confortul dumneavoastră

Datorită designului său ergonomic, stylus-ul oferă confortul la care visați. Este extrem de ușor și se simte fantastic în mână – perfect chiar și pentru o utilizare îndelungată. În plus, utilizarea unor materiale de înaltă calitate face ca produsul să fie foarte durabil, dar plăcut la atingere. În plus, vârful stylus-ului poate fi înlocuit cu ușurință. Atunci când se uzează, pur și simplu montați unul nou – nu este nevoie să cumpărați un alt dispozitiv! În set veți găsi 2 vârfuri active.

Inclus

  • Stilou stilou
  • Vârf de stylus de rezervă
  • Cablu de încărcare (USB-C)

Specificații

Producător Baseus
Nume Stylus de scriere netedă cu indicatoare LED (versiune activă + pasivă)
Model SXBC040002
Culoare Alb
Material Aliaj de aluminiu, plastic POM
Capacitatea bateriei 130 mAh
Interfață de încărcare USB-C
Timp de funcționare aprox. 10 h
Timp de funcționare în modul standby Aprox. 12 luni
Oprire automată După 5 minute de inactivitate
Greutate Aprox. 15,45 g
Dimensiuni 9,1 x 165,2 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>