Baseus Stylus stilou activ (alb)

37,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Baseus Stylus stylus/stilou activ (alb)

Baseus Stylus vă va facilita scrierea și desenarea pe tabletă. Tehnologia de respingere a palmei crește confortul de lucru, iar indicatoarele LED vă vor informa despre nivelul actual al bateriei. Durata sa de lucru ajunge la 10 zile cu o singură încărcare, iar cablul USB-C inclus vă va permite să reînnoiți energia dispozitivului. În plus, în pachet veți găsi un vârf de rezervă. În plus, funcționează cu iPad 6 / mini 5 / Air 3 / Pro 3 / 7 / Pro 4 / 8 / Air.

Faceți munca dvs. mai ușoară

Dacă preferați să luați notițe în format electronic, atunci Baseus Stylus vă va atrage cu siguranță. Acesta oferă o funcționare lină și vă permite să faceți o captură de ecran simplu și rapid – trebuie doar să mutați stylus-ul spre dreapta. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a desena.

Indicatori LED și încărcare convenabilă

Acum, o baterie descărcată nu vă va mai surprinde! Baseus Stylus a fost echipat cu trei indicatori LED albaștri care vă vor informa în timp real despre nivelul bateriei. În plus, bateria de 130 mAh permite o utilizare de aproximativ 10 zile, iar cablul inclus va facilita încărcarea. Mai mult, stiloul rămâne în modul standby timp de până la 12 luni și se va opri automat după 5 minute de neutilizare.

Fiabil

Asigurați precizie atunci când scrieți sau desenați. Stiloul activ Baseus Stylus se remarcă printr-o funcționare lină și o latență foarte scăzută. Designul îmbunătățit oferă și mai mult confort în timpul lucrului, iar tehnologia de respingere a palmei vă permite să vă odihniți liber încheietura mâinii pe tabletă fără să vă faceți griji că veți activa o funcție nedorită.

Design bine gândit

Baseus Stylus are un design ușor și ergonomic, astfel încât îl puteți utiliza fără să vă faceți griji că vă veți simți obosit. În plus, finisajul mat face ca stylus-ul să stea bine în mână și să fie plăcut la atingere. În plus, este inclus un vârf de rezervă, iar designul magnetic al stiloului permite atașarea acestuia la o tabletă.

Inclus

  • stilou stilou
  • Cablu de încărcare USB
  • Vârf de stylus de rezervă

Specificații:

Producător Baseus
Model SXBC040102
Culoare alb
Material aliaj de aluminiu, plastic
Greutate aprox. 15.45 g
Dimensiuni 165,2 x 9,1 mm
Capacitatea bateriei 130 mAh
Timp de funcționare aprox. 10 h
Timp de funcționare în modul standby aprox. 12 luni
Port de încărcare USB-C

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}