Baseus Smooth Writing stylus capacitiv pentru telefon/tabletă (alb)

198,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Baseus Smooth Writing stylus capacitiv pentru telefon/tabletă (alb)

Stiloul de la Baseus va funcționa bine atât pentru tabletă, cât și pentru telefon. Un produs perfect pentru studenții și lucrătorii de birou care își scriu lucrările pe o tabletă. Puteți încărca dispozitivul magnetic și wireless. Datorită tehnologiei de respingere a palmei, puteți să vă sprijiniți liber mâna pe ecran ca pe o bucată de hârtie. Produsul este compatibil cu iPad 6, 7, 8, 8, 9, mini 5, mini 6, Air 3, Air 4, Air 5, Pro, Pro 3, Pro 4, Pro 5.

Încărcare fără fir și durată lungă de viață a bateriei

Stiloul utilizează încărcarea wireless magnetică. Pur și simplu așezați produsul pe pad și începeți încărcarea. Bateria poate dura până la 10 ore de utilizare continuă. Pe de altă parte, durata de așteptare a dispozitivului este de aproximativ 12 luni.

Funcționare convenabilă

Produsul se caracterizează prin operarea fără efort. Țineți apăsat panoul tactil din partea superioară a stylus-ului timp de 3 secunde pentru a activa dispozitivul sau pentru a-l opri. O lumină de fundal colorată indică gradul de încărcare a produsului. nu se termină aici posibilitățile, tableta cu care este conectat stylus-ul arată în timp real gradul de încărcare al acestuia și oferă până la 14 setări configurabile.

Fiabilitate

Cu Baseus Smooth Writing, operarea tabletei dvs. devine și mai ușoară și mai plăcută ca niciodată. Dispozitivul funcționează fără întreruperi sau întârzieri. Iar tehnologia de respingere a palmei vă permite să vă odihniți liber mâna pe tabletă în timp ce tastați sau desenați, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că veți ieși accidental dintr-o aplicație.

Control la îndemâna dvs.

În funcție de unghiul în care folosiți stylus-ul, lățimea liniilor se modifică. Dacă luați notițe, scrieți la un unghi de 90° pentru caractere mai mici și precise, sau la 60° pentru o lățime medie a liniei. Pe de altă parte, utilizarea stylusului la un unghi de 45° funcționează cu siguranță bine pentru desen.

Design bine gândit

Produsul este destul de ușor, iar finisajul mat garantează confortul în timpul utilizării pe termen lung. În plus, stylus-ul este realizat dintr-un material care protejează ecranul de zgârieturi. Designul îmbunătățit îmbunătățește semnificativ calitatea semnalului. În plus, atunci când vârful se uzează, nu trebuie să cumpărați un stylus nou, ci doar să înlocuiți vârful!

Specificații:

Marca Baseus
Nume Baseus Smooth Writing stylus capacitiv de scriere netedă pentru telefon/tabletă
Model SXBC020102
Culoare Alb
Dimensiuni 165 x 9 mm
Material ABS + PC
Capacitatea bateriei 125 mAh
Greutate 12.5 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>