Baseus Simple 2, încărcător wireless inductiv de 15 W cu cablu USB-C la USB-C (negru)

56,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător wireless inductiv Baseus Simple 2, 15W cu cablu USB-C la USB-C (negru)

Baseus Simple 2 vă permite să vă încărcați echipamentul rapid și comod, fără cabluri inutile. Încărcătorul folosește o putere maximă de 15W și este wireless. Datorită designului său bine gândit, asigură o utilizare sigură și funcționează cu sistemele Android și iOS. În plus, se distinge prin designul său modern, transparent, care atrage atenția.

-Baseus/CCJJ050001/6

Încărcare sigură

Încărcați-vă dispozitivul fără să vă faceți griji cu privire la deteriorări. Încărcătorul inductiv Baseus utilizează un cip inteligent și tehnologia Smart Trickle Charging pentru a vă proteja echipamentul de supraîncălzire și supraîncărcare. În plus, Simple 2 oferă protecție împotriva supratensiunii, scurtcircuitului, supracurentului, câmpului electromagnetic etc.

-Baseus/CCJJ050001/3

Compatibilitate largă

Încărcătorul Baseus poate fi utilizat atât de adepții iOS, cât și de cei cu Android. Simple 2 oferă o putere de ieșire de 15W/10W/7,5W/5W, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de dispozitive. Acesta va reînnoi energia seriei iPhone 14 Pro Max, Huawei Mate 40 și Samsung S22 Ultra, printre altele. În plus, îl puteți utiliza cu succes pentru a încărca TWS Airpods și alte astfel de dispozitive care acceptă încărcarea wireless.

-Baseus/CCJJ050001/2

Design bine gândit

Încărcătorul este fabricat din aerogel, care previne supraîncălzirea și este ușor și robust. Grosimea produsului este mai mică de 6 mm, astfel încât nu ocupă mult spațiu. În plus, utilizarea cuprului se traduce printr-o încărcare stabilă, iar raza de acțiune de până la 5 mm vă permite să vă încărcați smartphone-ul în carcasă. În plus, un indicator verde vă va permite să știți care este starea lui Simple 2. Utilizarea produsului nu este, de asemenea, o problemă – trebuie doar să plasați dispozitivul pe încărcător (pentru seria iPhone 14).

-Baseus/CCJJ050001/1

Inclus

  • încărcător inductiv
  • Cablu USB-C la USB-C
Producător Baseus
Cod produs CCJJ050001
Culoare negru
Tensiune de intrare 5V/2A, 9V/2A, 12V/2A
Putere de ieșire 15 W max.
Răspuns de frecvență 110-205 kHz
Greutate aprox. 49 g
Dimensiuni 92 x 92 x 6,5 mm
Lungime cablu 1 m
Material (cablu) PC
Curent (cablu) 2A