Baseus SafeJourney Pro, etilotest electronic fără gură (gri)

395,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Baseus SafeJourney Pro, etilotest electronic fără gură (gri)

Nu sunteți sigur că puteți urca la volan? Nu ezitați și verificați-o cu alcooltestul electronic Baseus. Durează doar 3 secunde pentru a vă asigura că puteți conduce în siguranță. Dispozitivul este echipat cu un senzor extrem de sensibil, care captează moleculele de alcool cu o eficiență ridicată, iar cipul inteligent încorporat vă permite să obțineți un rezultat cu o precizie de 0,03 mg. Dispozitivul oferă mai multe moduri de funcționare – puteți efectua testul singur sau puteți activa modul Multi pentru a verifica mai mulți șoferi fără a fi nevoit să ștergeți rezultatul.

Verificați dacă șofatul dumneavoastră este sigur

Nu vă simțiți bine după petrecerea de aseară? Credeți că nu ați consumat prea mult alcool, dar totuși nu vă simțiți în siguranță? Aveți nevoie de 3 secunde pentru a ști dacă puteți conduce în siguranță. Dispozitivul este echipat cu 4 tuburi realizate din materiale sigure PP, cu ajutorul cărora vă puteți verifica nivelul de alcool din sânge cu ușurință și fără contact. Pur și simplu suflați de la o distanță de 6 centimetri pentru a obține un rezultat precis.

Indică rezultatul nu numai pentru dvs.

Dispozitivul poate gestiona unul (Single) sau mai mulți șoferi. Pur și simplu faceți dublu clic pe butonul de pe lateral pentru a schimba liber modurile. Modul Multiplayer vă va fi util dacă nu sunteți singurul șofer – vă permite să faceți mai multe teste la rând fără a fi nevoie să resetați manual – durează doar 15 secunde pentru a face o altă măsurătoare. Nu vă faceți griji, utilizarea sa este complet igienică și fără contact. Afișajul LCD încorporat vă va indica în mod clar dacă este posibil să vă urcați la volan. Atenție: unele substanțe pot falsifica rezultatul, așa că așteptați un moment dacă ați consumat alimente care conțin alcool, medicamente sau ați folosit apă de gură.

Design robust

Aparatul etilotest Baseus SafeJourney Pro se distinge prin bateria puternică, care permite 8 ore de funcționare. Acesta a fost fabricat din materiale de înaltă calitate, iar carcasa sa din aluminiu a primit un finisaj metalic deosebit. Dispozitivul este ușor de utilizat, iar menținerea curățeniei nu va fi o problemă. Cele 4 piese bucale incluse pot fi spălate sau înlocuite cu ușurință, astfel încât puteți asigura o utilizare igienică de fiecare dată. În plus, aparatul de analiză a respirației este echipat cu un capac special pentru a proteja interiorul de contaminări inutile și cu o etichetă din piele pentru a facilita transportul dispozitivului oriunde aveți nevoie de el.

Ușor de utilizat

Utilizarea dispozitivului este extrem de ușoară. Pur și simplu răsuciți partea inferioară, mobilă a alcooltestului și apoi așteptați 10 secunde pentru ca acesta să fie gata de utilizare. După acest timp, suflați de la o distanță de 6 cm pentru a vedea dacă este sigur să vă urcați la volan în 3 secunde. Pe afișajul ușor de citit va apărea o lumină corespunzătoare, care vă va informa cu privire la rezultat.

Inclus

  • Aparat de respirație
  • Cablu de încărcare
  • Geantă de depozitare

Specificații:

Producător Baseus
Model CRCX060014
Material Aliaj de aluminiu
Dimensiuni 152 x 152 x 30 mm
Capacitatea bateriei 470 mAh
Tensiune 5 V = 0,47 A
Putere de ieșire 2.35 W

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}