Baseus pentru curățarea interiorului auto

39,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Baseus pentru curățarea interiorului auto

Aveți grijă de curățenia mașinii dumneavoastră. Detergentul Baseus va face față petelor de grăsime și murdăriei, redând interiorului strălucirea de odinioară. În plus, își va găsi utilizarea în gospodărie. În plus, capacitatea sa este de 300 ml. Îl puteți depozita în torpedoul mașinii dumneavoastră. În set veți găsi și 2 cârpe.

Scapă ușor de murdărie

Dispozitivul de curățare îndepărtează murdăria și petele de grăsime cât ai clipi din ochi, astfel încât să puteți readuce rapid și ușor suprafețele la strălucirea lor de odinioară. Mai mult, te scapă de mirosurile neplăcute și previne înmulțirea bacteriilor. Îndepărtează substanțele nocive găsite în mașină în 24 de ore.

Sigur pentru suprafețele delicate

Produsul se distinge prin compoziția sa prietenoasă cu pielea, iar substanțele pe care le conține nu vor deteriora nici suprafețele delicate. Când este pulverizat, nu face spumă și nu se lipește de tapițerie, ceea ce face ca aceasta să fie ușor de curățat. În plus, se usucă rapid și nu necesită frecare. În plus, uleiul de nucă de cocos lubrifiază tapițeria din piele și previne crăparea acesteia.

Diverse scenarii de utilizare

Detergentul Baseus va funcționa bine pentru curățarea aproape întregului interior al mașinii, inclusiv a tapițeriei, a tabloului de bord, a ușilor și a volanului. Cu toate acestea, asta nu este tot! Îl veți folosi și la curățarea locuinței dumneavoastră. Acesta îndepărtează eficient murdăria de pe canapele, de pe aparatele de bucătărie și chiar și de pe pantofi.

Inclus

  • Cleaner
  • Pânze x2

Specificații:

Producător Baseus
Model CRYH000002
Material PP
Culoare alb
Capacitate 300 ml

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}