Baseus Inductive Charger Stand 3in1 15W MagSafe ( negru )

227,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Baseus Stand 3 în 1 încărcător inductiv MagSafe de 15W Baseus Stand 3 în 1

Datorită designului său inteligent, încărcătorul inductiv Baseus vă permite să încărcați până la trei dispozitive simultan. Suportul vă permite să reglați unghiul de înclinare în intervalul de 20°, în plus, vă permite să vă încărcați smartphone-ul în poziție verticală sau orizontală. Datorită puterii mari de tracțiune, dispozitivele care se încarcă rămân stabile și sunt protejate, printre altele, împotriva supratensiunilor și supraîncărcării.

Multifuncțional

Încărcătorul inductiv Baseus 3in1 MagSafe îți va permite să reînnoiești rapid și în siguranță energia dispozitivelor tale iOS și Android, dar constituie și un suport excelent pentru depozitarea accesoriilor mici. Produsul vă va permite să vă încărcați în același timp smartphone-ul, ceasul inteligent sau căștile wireless și, datorită celor 16 magneți mari, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța echipamentului încărcat – inducția magnetică este de 2800 Gs.

Funcționare eficientă

Încărcătorul inductiv Baseus 3 în 1 se distinge prin puterea sa mare de ieșire, astfel încât va reînnoi energia diferitelor dispozitive într-un timp scurt. Un singur dispozitiv este încărcat cu o putere maximă de 15 wați, în timp ce, atunci când încărcați mai multe dispozitive în același timp, puterea maximă este de 10 wați + 10 wați. În acest fel, puteți încărca rapid dispozitivele de care aveți nevoie.

Compatibilitate largă

Acest produs practic vă va permite să încărcați o mare varietate de dispozitive – este compatibil cu dispozitivele de marcă Apple, dar și cu căștile care acceptă încărcarea wireless Qi (putere maximă de 5 W). Acesta va încărca fără efort iPhone 13 Pro, 13 Pro Max, 12 mini și multe altele. De asemenea, va reînnoi energia ceasurilor Apple din seriile 1, 2, 3, 4, 5, 6 sau 7 (cu o putere maximă de 5W).

Specificații:

Producător Baseus
Model WXTE000101
Culoare Negru
Cablu inclus Da
Lungimea cablului 100 cm
Interfață Tip-C
Curent de intrare 9V/2A, 12V/2A
Greutate Aprox. 263 g
Compatibilitate Dispozitive compatibile cu standardul de încărcare fără fir Qi
Putere 15W

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}