Baseus Husă de protecție Superthin pentru Apple AirPods 3 (alb)

4,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Baseus Super Thin Case pentru căștile Apple AirPods 3

Aveți grijă de protecția fiabilă a căștilor wireless Apple AirPods 3. Husa de protecție de la Baseus le va proteja eficient împotriva deteriorării, fără a împiedica utilizarea lor normală. Este fabricată din silicon plăcut la atingere și are o grosime de numai 0,8 mm. De asemenea, este foarte ușor de întreținut și este rezistentă la murdărie.

Realizat pentru căștile dvs.

Manșonul se potrivește perfect cu căștile AirPods 3, fără a obstrucționa portul de încărcare sau LED-ul de stare, și vă permite să folosiți încărcătorul wireless în mod confortabil, fără a interfera cu funcționarea acestuia. Foarte ușor de deschis și nu interferează cu funcția de auto-perechere. Aderă perfect la carcasa originală și este extrem de subțire, dar ușoară – cântărind doar 5,5 g.

Protecție eficientă

Accesoriul este fabricat din silicon de calitate excelentă, ceea ce îl face foarte flexibil, dar rezistent la deformare, durabil, sigur pentru utilizator și plăcut la atingere. Toate acestea înseamnă că vă poate proteja în mod eficient AirPods împotriva deteriorării în urma, de exemplu, a căderilor sau a loviturilor.

Ușor de întreținut

Siliconul nu este doar flexibil și durabil, ci și foarte ușor de întreținut. Prin urmare, carcasa este rezistentă la murdărie, amprente și grăsime și poate fi curățată pur și simplu dacă este necesar – apa nu reprezintă o amenințare pentru ea. Vă rugăm să rețineți: înainte de a spăla husa, scoateți căștile AirPods din ea.

Specificații

Producător Baseus
Model WIAPPOD-CBZ02
Culoare Alb
Compatibilitate AirPods 3
Greutate 5,5 g
Dimensiuni 55,5 x 47,5 x 22,5 mm
Grosime 0,8 mm
Material Silicon

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>