Baseus Enjoy Transmițător FM pentru mașină, Bluetooth 5.0, microSD, AUX (negru)

106 lei

629 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Baseus Enjoy Transmițător FM pentru mașină

Ascultați confortabil muzică în mașină și încărcați până la 2 dispozitive simultan. Transmițătorul FM fără fir Baseus Enjoy Car elimină zgomotul inutil și oferă o calitate excelentă a sunetului, fără pierderi. Este echipat cu un ecran LED ușor de citit și este fabulos de simplu de utilizat. Atunci când este asociat cu un smartphone și un radio, oferă și navigație vocală. De asemenea, vă permite să vorbiți în siguranță la telefon în mașină. Conexiunea Bluetooth 5.0 garantează o transmisie fiabilă și stabilă.

Conexiune fiabilă – calitate excelentă a sunetului

Spuneți adio zgomotelor și interferențelor nedorite. Echipat cu un cip Bluetooth 5.0 și un modul avansat de decodare audio, dispozitivul oferă o calitate audio HD fără pierderi. În plus, MCU cu 2 nuclee + DSP reduce eficient zgomotul ambiental. Toate acestea înseamnă că vă puteți bucura de un sunet cristalin în aproape orice condiții. Și asta nu este tot! Dacă, din anumite motive, conexiunea este pierdută, transmițătorul va relua redarea exact din punctul în care a fost întreruptă.

Rămâneți conectat și nu vă pierdeți drumul

Odată ce ați împerecheat transmițătorul cu telefonul, nu numai că puteți reda muzică fără fir. Dispozitivul vă permite să utilizați navigația vocală – conectați-l pur și simplu la difuzoarele din mașină și nu vă veți mai pierde niciodată drumul. Doriți să vă puteți elibera mâinile și să vorbiți la telefon în siguranță în timpul deplasării? Nicio problemă! Pentru a răspunde sau a încheia un apel, trebuie doar să apăsați un buton.

Ușor de utilizat

Afișajul digital cu LED-uri vă va oferi informații precum tensiunea actuală din mașină. Un indicator luminos și un mesaj vocal corespunzător vă vor anunța atunci când emițătorul este împerecheat corect. Operarea simplă a dispozitivului este asigurată de butoanele sale integrate, cu ajutorul cărora puteți, printre altele, să răspundeți la apeluri și să opriți redarea. Un buton mare, plăcut la atingere și antiderapant este utilizat pentru a regla volumul și frecvența FM.

Încărcați 2 dispozitive în același timp

Încărcați în mod convenabil telefonul în timp ce conduceți. Transmițătorul vă permite să alimentați, printre altele, smartphone-uri, tablete și chiar laptopuri. Această funcție poate fi utilizată nu numai de dumneavoastră, ci și de pasagerul dumneavoastră! Produsul are până la 2 porturi de încărcare încorporate – puteți conecta 2 dispozitive la el în același timp.

Redă-ți muzica așa cum îți dorești

Transmițătorul vă permite să redați muzică în mai multe moduri – o conexiune wireless Bluetooth 5.0 la telefonul dvs. este doar unul dintre ele! Produsul acceptă, de asemenea, carduri TF, unități USB și dispozitive cu porturi AUX. Este soluția perfectă dacă vă doriți o calitate și mai bună a sunetului – conectați echipamentul ales și ascultați piesele preferate!

Pentru siguranța dumneavoastră

Baseus Enjoy Car asigură o siguranță totală de utilizare. Este echipat cu protecție, printre altele, împotriva supratensiunii, supracurentului, supraîncălzirii, scurtcircuitului și suprasarcinii. În plus, datorită designului său atent gândit, antiderapant, rămâne ferm pe poziție și asigură încărcarea neîntreruptă a dispozitivelor dvs. – nici măcar denivelările și denivelările nu îl vor intimida.

Compatibilitate largă

Nu vă faceți griji cu privire la problemele de compatibilitate. Puteți utiliza cu succes emițătorul în orice vehicul de 12-24 de volți – de la mașini la camioane. Dispozitivul funcționează, de asemenea, cu cele mai populare smartphone-uri, tablete și laptopuri. În plus, este compatibil cu aplicații precum QQ Music, TikTok și multe altele! Verificați cu ce altceva vă va mai surprinde.

Specificații

Producător Baseus
Nume Încărcător MP3 fără fir pentru mașină Enjoy
Model CCLH-01
Culoare Negru
Intrare 12-24 V
USB1 (încărcare/redare) 5 V/1 A
USB2 (încărcare) 5 V/2,4 A
Putere nominală de ieșire 17 W (max.), 5 V/3,4 A
Versiunea Bluetooth 5.0
Frecvența FM 87,5-108,0 Mhz
Redare în memoria flash Suportă
Greutate Aprox. 38,2 g
Compatibilitate Majoritatea modelelor disponibile pe piață

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>