Baseus CW01 suport auto magnetic CW01 pentru grilă cu încărcător USB-C, 15W + 25W (alb)

34,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Baseus CW01 suport auto magnetic CW01 pentru grilă cu încărcător USB-C, 15W + 25W (alb)

Nu riscați ca smartphone-ul dvs. să se descarce în timpul unei călătorii cu mașina și profitați de soluția inovatoare oferită de Baseus. Suportul auto magnetic cu încărcător permite reînnoirea alimentării cu energie atât prin cablu, cât și fără fir pentru dispozitivele compatibile. Încărcarea wireless cu o putere maximă de 15 wați este posibilă cu dispozitivele Apple. Cel de-al doilea încărcător este echipat cu un port USB-C, iar puterea sa ajunge la 25 de wați. Montați suportul pe grila mașinii dvs. și încărcați în siguranță până la 2 dispozitive simultan.

Încărcare fără fir

Profitați de numeroasele posibilități oferite de produsul Baseus și încărcați fără fir modelele Apple 12, 13 și 14. Magneții N52 garantează o adsorbție magnetică puternică și precisă. Funcția de încărcare fără fir este activată sau dezactivată prin apăsarea butonului corespunzător. CW01 dispune de un cip care asigură controlul temperaturii și adaptează automat puterea la dispozitivul care se încarcă. Alimentați dispozitivele de care aveți nevoie în mod eficient și convenabil.

Încărcare cu fir

În calitate de șofer, vă puteți bucura în mod convenabil de încărcarea fără fir, în timp ce pasagerul dvs. își reînnoiește energia dispozitivului cu un încărcător echipat cu un port USB-C. Cu o putere de până la 25 de wați, încărcătorul cu fir va încărca telefoane, căști și multe altele. Încărcarea eficientă și rapidă, precum și o conversie mai mare a energiei sunt posibile datorită designului inteligent.

Atenție la detalii

Iluminarea suportului magnetic creează o atmosferă modernă. Puteți aprinde sau stinge lumina ținând apăsat butonul corespunzător. Dimensiunea compactă și stilul minimalist al dispozitivului vor fi pe placul oricărui utilizator. Puteți monta cu ușurință produsul pe grila mașinii dumneavoastră (suportul nu este compatibil cu grilele rotunde). Mai mult, reglarea la 360° vă permite să alegeți cea mai potrivită poziție pentru telefonul dvs.

Utilizare sigură

Produsul Baseus a fost realizat din materiale solide, datorită cărora se caracterizează printr-o durabilitate ridicată. Suportul se menține în mod stabil pe poziție, chiar și în timpul frânării bruște. De asemenea, este rezistent la șocuri, iar suprapunerea din silicon vă protejează eficient dispozitivul de zgârieturi. În plus, CW01 oferă protecție pe mai multe niveluri împotriva supratensiunii, supracurentului, supraîncălzirii, scurtcircuitului, printre altele.

Specificații:

Producător Baseus
Nume Baseus CW01 Suport magnetic de încărcare fără fir pentru mașină cu încărcare fără fir Baseus CW01 40W
Model SUCX040102
Intrare DC 12V=24V
Încărcare fără fir 5W / 7,5W / 10W / 15W (max.)
Ieșire USB-C 5V=3A, 9V=2,77A, 12V=2,08A
Putere totală 40W (15W+25W)
Material ABS + PC + gel de siliciu
Lungime cablu 1.2 m
Culoare Alb

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}