Baseus C01 suport auto magnetic pentru grila de ventilație (negru)

57 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Suport auto magnetic Baseus pentru grila de ventilație (negru)

Aveți grijă de siguranța și confortul dvs. în timpul călătoriei. Vă va fi de ajutor suportul auto magnetic practic Baseus, pe care îl puteți monta cu ușurință pe o grilă de ventilație auto verticală sau orizontală. Produsul garantează o atracție magnetică puternică și, datorită posibilității de reglare, îi veți ajusta cu ușurință poziția în funcție de nevoile dvs.

Pentru confortul dvs.

Suportul auto magnetic Baseus vă dă posibilitatea să vă folosiți telefonul cu o singură mână și să vă asigurați siguranța în timpul călătoriei. Clema din silicon garantează o poziție stabilă a suportului chiar și pe un drum accidentat, în timp ce designul reglabil la 360° vă permite să ajustați poziția telefonului. O clemă magnetică specială pentru cablu este, de asemenea, un plus, făcând depozitarea ușoară și ordonată.

Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu vehiculul dvs.

Datorită designului său atent gândit, suportul nu va zgâria piesele mașinii – clema din silicon este complet sigură pentru suprafețe, iar placa magnetică plasată pe smartphone va asigura o atracție și mai bună. O altă caracteristică demnă de remarcat este articulația sferică practică, care permite ajustarea nelimitată a poziției suportului. Important este faptul că magneții utilizați nu afectează calitatea semnalului.

Specificații:

Producător Baseus
Model SUCC000101
Material ABS + silicon
Tip de fixare Magnetic
Montare Pe gurile de aerisire ale mașinii
Compatibilitate Universal
Culoare Negru
Dimensiuni ⌀53 x 76 mm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}