Avatto WT50 termostat inteligent 3A WiFi TUYA încălzitor de apă TUYA

95,00 lei

61 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Avatto WT50 termostat inteligent 3A WiFi pentru încălzirea apei TUYA

Termostatul inteligent Avatto WT50 vă permite să controlați încălzirea apei în casă, birou, hotel sau centru comercial. Este echipat cu un senzor NTC B3950 de 10K B3950, care este responsabil pentru precizia temperaturii la 1°C. Se conectează la smartphone/tabletă prin intermediul aplicațiilor Tuya și Smart Life și funcționează cu asistenți vocali.

Personalizați-i funcționarea în funcție de nevoile dvs.

Din aplicația Tuya sau Smart Life, puteți programa funcționarea termostatului. Dispozitivul acceptă diferite setări de temperatură pentru o perioadă de 5+1+1 / 5+2 / 7 zile, respectiv cu 6 moduri de timp pe zi. De asemenea, puteți utiliza modurile manual, automat sau în deplasare.

Control convenabil

Puteți controla termostatul inteligent Avatto WT50 în 3 moduri diferite. Produsul funcționează cu aplicațiile Tuya și Smart Life, pe care le descărcați pe smartphone-ul sau tableta cu sisteme de operare Android și iOS. Acest lucru vă permite să personalizați funcționarea produsului, indiferent unde vă aflați. De asemenea, este posibil să controlați WT50 prin comenzi vocale – termostatul este compatibil cu Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice etc. De asemenea, puteți utiliza butoanele de pe dispozitiv.

Accesul la informații cheie

Un alt avantaj al lui Avatto WT50 este ecranul LCD. De pe acesta, veți afla despre modul de funcționare setat, conexiunea la rețea, temperatura setată sau blocarea de siguranță activată. Mai mult, termostatul afișează ora curentă. De asemenea, puteți regla luminozitatea ecranului sau îl puteți dezactiva complet. Astfel, toate informațiile cele mai importante sunt la îndemâna dumneavoastră – la o simplă privire!

Caracteristici suplimentare

Termostatul inteligent Avatto WT50 este echipat cu un sistem special de blocare pentru copii care împiedică utilizarea butoanelor. Acest lucru vă va împiedica să activați/dezactivați o funcție nedorită. În plus, în cazul unei defecțiuni sau al unei întreruperi temporare a alimentării cu energie electrică, acesta va restabili ultimele setări utilizate.

Inclus

  • termostat
  • instrucțiuni de utilizare
  • șuruburi x2

Specificații:

Producător Avatto
Model WT50-WH-3A
Culoare gri
Material PC V0
Tensiune 95-230V AC, 50/60HZ
Sarcina maximă 3A
Senzor NTC 10K B3950
Afișaj LCD
Precizie 1°C
Gama de temperaturi 5°C – 60°C
Dimensiuni 86 x 86 x 40 mm
Aplicație Tuya, Smart Life
Control vocal Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice etc.
Conectivitate fără fir Wi-Fi 2,4 GHz

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>