Avatto N-WSM01-3 TUYA TUYA Wi-Fi smart box switch

56,00 lei

20 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Avatto N-WSM01-3 TUYA TUYA Wi-Fi smart box switch

Întrerupătorul Avatto cu trei tensiuni în conductă vă permite să controlați în mod convenabil iluminatul din casa dvs. Este compatibil cu aplicația TUYA / Smart Life, astfel încât îl puteți controla de la distanță, de oriunde. De asemenea, funcționează cu asistenții vocali Amazon Alexa și Google Assistant. Produsul este, de asemenea, foarte ușor de instalat. Creați programe de lucru, setați cronometre și partajați dispozitivele cu alți membri ai familiei – spuneți adio limitărilor cu Avatto! Întrerupătorul se conectează prin Wi-Fi și este cu 3 canale.

Avatto/N-WSM01-3/1

Control de la distanță cu ajutorul aplicației

Nu sunteți sigur că ați stins lampa înainte de a pleca la serviciu? Acum o poți face cu ajutorul smartphone-ului tău! Întrerupătorul Avatto este compatibil cu aplicația TUYA / Smart Life, astfel încât puteți controla lumina de la distanță – cu doar câteva clicuri! Doriți ca și restul casei să poată controla iluminatul de la distanță? Nicio problemă – aplicația vă permite să partajați dispozitivele selectate.

Avatto/N-WSM01-3/6

Obțineți și mai multe opțiuni

Reglați iluminatul din locuința dvs. în funcție de stilul dvs. de viață. Aplicația vă permite să utilizați temporizatoare și să setați programe pentru dispozitivele selectate – faceți ca luminile să se stingă automat la ora 23.00 când vă culcați și să se aprindă la ora 7.00 când vă treziți. De asemenea, puteți conecta produsul la alte dispozitive sau senzori și puteți crea o scenă inteligentă. De asemenea, este posibil să controlați în grup mai multe întrerupătoare în același timp.

Avatto/N-WSM01-3/4

Instalare simplă – funcționare fără probleme

Întrerupătorul este foarte ușor de instalat – nu vă va crea probleme și nu vă va lua prea mult timp. Mai mult, puteți opera o singură lampă cu 2 întrerupătoare fără probleme – acest lucru este ideal, de exemplu, lângă scări. Aprindeți în mod convenabil lumina la parter și stingeți-o la parter – astfel încât să puteți urca în siguranță și să evitați accidentele!

Avatto/N-WSM01-3/7

Compatibil cu asistenții vocali

Eliberați-vă mâinile și bucurați-vă de și mai multă libertate. Întrerupătorul este compatibil cu asistenții inteligenți Google Assistant și Amazon Alexa. Acest lucru înseamnă că puteți controla iluminatul cu ajutorul vocii! Acum aveți nevoie doar de câteva cuvinte pentru a aprinde sau stinge luminile, de exemplu. Stai întins în pat și vrei să stingi lampa, dar nu ai telefonul la îndemână? Emiteți o comandă simplă și urmăriți cum iluminatul se adaptează la dumneavoastră!

Avatto/N-WSM01-3/2

Producător Avatto
Model N-WSM01-3
Culoare Alb
Număr de canale 3
Tensiune AC 100-240 V 50/60 Hz
Sarcina maximă LED 3 x 150 W 3 x 3,3 A
Frecvența de funcționare 2,412-2,484 GHz
Temperatura de funcționare -10°C până la 40°C
Protocol Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Raza de acțiune Până la 100 m
Dimensiuni 39,2 x 39,2 x 18 mm
Grad de protecție IP20
Aplicație TUYA / Smart Life
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Home