Avatto N-WOT10-USB-W Priză de perete WiFi inteligentă TUYA USB și USB-C TUYA (alb)

120,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Avatto N-WOT10-USB-W Priză de perete WiFi inteligentă TUYA USB și USB-C TUYA (alb)

Acum puteți utiliza dispozitivele selectate în casa dvs. într-un mod și mai convenabil. Priza inteligentă Avatto vă va permite să le controlați de la distanță, folosind aplicația TUYA / Smart Life sau cu ajutorul asistenților vocali Google Assistant / Amazon Alexa. De asemenea, este echipată cu 2 porturi – USB-A și USB-C – care vă permit să vă încărcați smartphone-ul sau tableta, de exemplu. În plus, produsul se conectează prin Wi-Fi și este foarte ușor de instalat.

Avatto/N-WOT10-USB-W/1

Porturi suplimentare la dispoziția dvs.

Bucurați-vă de o încărcare rapidă și comodă a dispozitivelor dvs. N-WOT10-USB-W este echipat cu 2 porturi – USB-C și USB-A. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să folosiți încărcătoare suplimentare și să ocupați mai multe prize doar pentru a încărca unele echipamente – acum puteți conecta direct tableta sau telefonul. Produsul oferă o putere de încărcare de până la 20 W și suportă standarde precum QC 3.0+, FCP și AFC – nu așteptați prea mult până când smartphone-ul dvs. va fi din nou gata de utilizare!

Avatto/N-WOT10-USB-W/2

Control de la distanță de pe smartphone-ul dvs.

Nu vă amintiți dacă ați oprit un dispozitiv înainte de a pleca din casă? Acum puteți face acest lucru de pe smartphone-ul dumneavoastră! Tot ce trebuie să faceți este să adăugați priza dvs. la aplicația TUYA / Smart Life – când faceți acest lucru, veți obține posibilitatea de a porni și opri de la distanță aparatele selectate. Dacă doriți, puteți, de asemenea, să vă partajați aparatele cu restul gospodăriei, astfel încât și ei să le poată controla convenabil de la distanță.

Avatto/N-WOT10-USB-W/5

O mulțime de posibilități suplimentare

Folosiți funcția de temporizare, pregătiți un program de lucru sau conectați mai multe aparate inteligente împreună și automatizați funcționarea lor. În acest fel, puteți, de exemplu, să faceți ca aparatul de cafea să pornească automat când vă ridicați din pat și ca luminile să se stingă la ora 7:30 când plecați la serviciu. De asemenea, este posibil să controlați în grup anumite aparate selectate.

Avatto/N-WOT10-USB-W/9

Controlul prin voce

Acum este nevoie doar de o comandă scurtă pentru a porni sau opri un anumit aparat – nici măcar nu trebuie să vă mișcați de pe scaun! Nest este compatibil cu asistenții inteligenți Amazon Alexa și Google Assistant. Astfel, îl puteți controla în mod convenabil cu ajutorul vocii. Stai întins în pat și trebuie să stingi lumina? Stați pe canapea și doriți să porniți televizorul? Sau poate că mâinile tale sunt ocupate cu gătitul și trebuie să pornești un aparat? Cu Avatto, totul devine mult mai ușor!

Avatto/N-WOT10-USB-W/8

Design îmbunătățit

Priza Avatto își va găsi utilizare nu numai acasă, ci și într-un birou sau hotel, de exemplu. Se distinge prin construcția sa robustă – este echipată cu un panou din sticlă călită, care este rezistent la zgârieturi și ușor de curățat. De asemenea, este ușor de instalat. În plus, priza oferă o încuietoare specială de siguranță – potrivită și pentru locurile în care sunt prezenți copii. De asemenea, poate reține ultimele setări și le poate restabili după o eventuală pană de curent.

Avatto/N-WOT10-USB-W/4

Producător Avatto
Model N-WOT10-USB-W
Culoare Alb
Tensiune de intrare 100-240 V, 50/60 Hz AC
Sarcină maximă 20 W (USB-A și USB-C), 16 A 3680 W (priză)
Curent de ieșire max. USB-A DC 5 V/3 A,9 V/2 A,12 V/1,5 A
Curent de ieșire max. USB-C DC 5 V/3 A,9 V/2,22 A,12 V/1,67 A
Curent de ieșire max. USB-A + USB-C 5 V / 3,4 A max.
Standarde de încărcare rapidă QC 3.0+ / 3.0 / 3.0 / 2.0, Huawei FCP / SCP / HVSCP, Samsung AFC, USB BC1.2 DCP, Apple 2.4A.
Legare la pământ Standard
Standard Wi-Fi Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n de 2,4 GHz
Consumul de energie în timpul funcționării < 1,2 W
Consumul de energie în standby < 0,6 W
Durata de viață aprox. 100.000 de utilizări
Material Sticlă călită, PC
Dimensiuni 86 x 86 x 45 mm
Sisteme acceptate iOS, Android
Aplicație TUYA / Smart Life
Compatibilitate Amazon Alexa / Google Home