Aspirator vertical fără fir Roidmi X300

265 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Aspirator vertical fără fir Roidmi X300

Curățenia poate fi și mai ușoară. Aspiratorul vertical fără fir Roidmi X300 se remarcă printr-o putere de aspirare de până la 27.000 Pa, astfel încât poate aborda perfect murdăria. Durata sa de funcționare ajunge la 90 de minute cu o singură încărcare. Ecranul OLED încorporat vă va oferi informații cheie despre funcționarea aparatului, iar periile interschimbabile incluse vă vor permite să aspirați temeinic fiecare colțișor.

Fiabil în lupta împotriva murdăriei

Aspiratorul este echipat cu un motor extrem de puternic, care funcționează la o viteză de până la 115.000 rpm. Soluțiile tehnologice utilizate îl protejează de supraîncălzire și îi asigură o funcționare stabilă. Toate acestea înseamnă că X300 elimină în cel mai scurt timp chiar și cea mai încăpățânată murdărie. Praf, firimituri, păr, blană – nimic nu se poate ascunde de el. Capacitatea recipientului pentru deșeuri este de 0,65 litri – suficient pentru a aspira podele de până la 500 m2 dintr-o singură dată.

Sistem de filtrare în 8 trepte

Câștigați lupta împotriva murdăriei. Aspiratorul Roidmi X300 oferă o filtrare în 8 trepte pentru a reține eficient atât murdăria mică, cât și cea mai mare. Mai mult, sistemul avansat cu mai multe cicloni permite ca puterea de aspirare să rămână stabilă și reduce frecvența de curățare a filtrului. În plus, golirea recipientului de praf este extrem de ușoară – trebuie doar să apăsați un buton și să aruncați deșeurile în coșul de gunoi. Nici măcar nu vă veți murdări mâinile!

Baterie durabilă

Roidmi X300 este echipat cu o baterie reîncărcabilă 21700 de înaltă performanță, care îi permite să funcționeze timp de până la 90 de minute atunci când este complet încărcat. Suportul de perete magnetic inclus permite încărcarea și depozitarea comodă a dispozitivului. Există, de asemenea, opțiunea de înlocuire rapidă a bateriei – la un singur clic distanță! În acest fel, puteți prelungi durata de funcționare a dispozitivului X300 până la 180 de minute. Vă rugăm să rețineți: bateria suplimentară nu este inclusă – aceasta poate fi achiziționată separat.

3 moduri de aspirare

Adaptați aspiratorul la nevoile dvs. sau la gradul de murdărie al podelei. Modelul X300 vă permite să alegeți dintre 3 moduri de aspirare. Modul Eco oferă cea mai lungă durată de funcționare și este ideal pentru utilizarea zilnică. Modul Standard vă permite să curățați ceva mai multă murdărie. Acesta elimină eficient praful și alte resturi. Dacă trebuie să vă ocupați de murdărie deosebit de încăpățânată, alegeți modul Boost. Cu ajutorul acestuia, puteți aduce cu ușurință la viață chiar și cele mai murdare suprafețe.

Perie versatilă pentru podele

Peria de podea a aspiratorului vă permite să curățați temeinic, dar în siguranță, o varietate de suprafețe – de la laminat la gresie și faianță și covoare. A fost echipată cu iluminare de fundal cu LED-uri, care se aprinde automat atunci când aspirați zonele întunecate – podeaua de sub pat, de exemplu. Perii în formă de V vă permit să eliminați murdăria rapid și eficient. De asemenea, împiedică părul să rămână prins în perie. X300 detectează, de asemenea, covoarele și mărește automat puterea de aspirare pe acestea pentru a elimina mai bine murdăria ascunsă în fibrele lor.

Perii suplimentare incluse

Sunt incluse perii suplimentare pentru a vă ajuta să aspirați chiar și colțurile greu accesibile. Peria pentru saltele elimină acarienii de praf cu o eficiență de până la 99,975% – deosebit de utilă pentru persoanele care suferă de alergii. Peria pentru crăpături vă permite să curățați spațiile înguste, cum ar fi colțurile și adânciturile scaunelor – iluminarea LED încorporată vă va asigura că nimic nu vă este ascuns. Peria lată este potrivită pentru curățarea suprafețelor de mobilier. În plus, cu interfața sa cu 4 pini, X300 detectează inteligent accesoriile și ajustează modurile de funcționare în consecință.

Ușor de utilizat

Aflați că aspiratul poate fi distractiv. Aspiratorul fără fir Roidmi X300 este ușor și confortabil de utilizat – curățați fără efort fiecare colț. De asemenea, este echipat cu un ecran OLED inteligent care vă oferă o mulțime de informații utile în timp real. Dintr-o privire, puteți vedea modul actual de funcționare, verifica puterea și chiar afla câte calorii ați ars în timp ce aspirați. Aparatul este, de asemenea, excepțional de silențios, cu un nivel sonor de numai aproximativ 73 dB. Spuneți adio zgomotului enervant!

Vedeți ce vă oferă aplicația

Căutați mai multe funcții? Instalați aplicația dedicată și obțineți acces la numeroase funcții utile. Acum puteți să vă optimizați și mai mult curățenia! Cu doar câteva clicuri, puteți, de exemplu, să verificați timpul de aspirare și puterea aparatului. De asemenea, aplicația vă va reaminti când este timpul să goliți recipientul de praf sau să schimbați filtrul. Nu trebuie să vă faceți griji că uitați! Cu Roidmi, vă puteți face cu ușurință casa să strălucească de curățenie.

Inclus

 • Hoover
 • Tub metalic
 • Perie electrică pentru podele
 • Perie pentru saltele
 • Perie largă de frecat
 • Perie pentru crăpături
 • Suport de perete cu funcție de încărcare
 • Baterie reîncărcabilă
 • Filtru MFI
 • Filtru HEPA

Specificații

Producător Roidmi
Model X300
Putere nominală 585 W
Putere de curățare 207 W
Putere de aspirare 27.000 Pa
Viteza motorului 115.000 rpm
Timp de funcționare Mod Eco: până la 90 de minute;
Mod standard: până la 40 de minute;
Mod Boost: până la 12 minute;
Capacitatea bateriei 4000 mAh x7
Dimensiuni 123,5 x 19 cm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>