Aspirator vertical fără fir Dreame V11

266,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

O nouă eră a aspiratoarelor

Curățarea apartamentului, a casei sau a mașinii nu a fost niciodată atât de ușoară și rapidă cu aspiratorul revoluționar Dreame V11. Motorul puternic fără perii inclus în aparat vă oferă o putere de aspirare extraordinară, astfel încât aspiratorul poate aborda orice tip de murdărie. Greutatea redusă (doar 1,6 kg) și afișajul modern OLED fac curățenia și mai ușoară.

Depozitare și curățare ușoară

Mânerul special montat pe perete economisește spațiu la depozitare, iar recipientul de praf și filtrele pot fi curățate cu ușurință sub jet de apă pentru a menține performanțele senzaționale de curățare și a prelungi durata de viață a aspiratorului.

Durată de funcționare prelungită

Bateria îmbunătățită de 3.000 mAh permite 90 de minute de funcționare continuă la o singură încărcare, suficient pentru a aspira temeinic o suprafață mare. Odată ce bateria este epuizată, o încărcare completă durează 4 ore.

Funcționare silențioasă

Dreame V11 este un aspirator excepțional de silențios, emițând doar 73 dB în modul ECO. Acest lucru este posibil datorită sistemului de performanță în 7 etape, care constă, printre altele, în spumă fonoabsorbantă, lipirea precisă a pieselor, optimizarea fluxului de aer sau îmbunătățirea ventilației.

Noua generație de motoare fără perii

Motorul fără perii extrem de puternic al modelului Dreame SPACE 4.0 se rotește până la 125.000 de rotații pe minut, ceea ce oferă o putere de aspirare ridicată de 140 AW și vă permite să curățați chiar și cele mai murdare zone. Sistemul de răcire de ultimă generație permite motorului să funcționeze în mod constant, fără întreruperi și fără teama de supraîncălzire.

Filtrare la cel mai înalt nivel

În plus, sistemul de filtrare ciclonică cu 12 conuri poate face față prafului, polenului, părului de animale de companie și tuturor particulelor de până la 0,3 microni. Sistemul de filtrare în 5 trepte captează 99,7% din particulele de praf, murdărie sau microbiene, lăsând în urmă un aer mult mai curat. Acest lucru este ideal pentru persoanele care suferă de alergii.

Accesorii pentru orice ocazie

Aspiratorul este echipat cu patru perii: pentru pardoseli, pentru covoare și mochete, o perie mică pentru mobilă și o perie îngustă pentru crăpături. Combinate cu unul dintre cele 3 moduri de putere (ECO, normal și TURBO), vârfurile interschimbabile vor aspira în mod cuprinzător orice spațiu. Aparatul poate fi utilizat cu bagheta lungă pentru podea, cu furtunul flexibil pentru zonele greu accesibile sau doar cu peria ca aspirator portabil.

Inclus în pachet

 • Aspirator fără fir Dreame V11
 • Accesoriu 2 în 1 pentru încărcare și depozitare
 • Sursă de alimentare
 • Duză pentru crăpături 2în1
 • Perie 2în1
 • Duză cu perie moale
 • Duză mecanică mică
 • Tub de extensie flexibil
 • Tub de extensie

Specificații:

Model Dreame V11
Tensiune nominală 25,2 V
Greutate 1,6 kg
Capacitatea bateriei 3000 mAh
Putere de aspirare 22000 Pa
Putere de curățare 150 AW
Capacitatea recipientului de praf 500 ml
Putere nominală 450 W
Motor Motor de mare viteză Dream Space 4.0
Timp de funcționare Până la 90 de minute
Timp de încărcare Aprox. 4 ore
Sistem de filtrare Ciclon cu autocurățare în 12 trepte, sistem de filtrare pe 5 niveluri

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>