Aspirator vertical fără fir Dreame V10 Pro

272 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Dreame V10 Pro Aspirator vertical fără fir Dreame V10 Pro

Dreame V10 Pro este un aspirator fără fir incredibil de puternic, cu care puteți curăța eficient întreaga locuință. Cu o putere de aspirare de până la 140 AW, este extrem de eficient, iar bateria de lungă durată asigură o autonomie de până la 60 de minute. Cu mai multe moduri de curățare și accesorii suplimentare incluse, puteți adapta aparatul la nevoile dvs. V10 Pro este, de asemenea, ideal pentru locuințele cu alergii – elimină până la 99,9% din acarieni.

Motor de clasă superioară

Motorul la standarde de aviație al aparatului funcționează la 100.000 rpm și 450 de wați de putere. În plus, Dreame V10 Pro are un design unic care permite un flux de aer eficient și o distribuție uniformă a căldurii. Toate acestea se traduc printr-o putere de aspirare sporită pentru aspirator, care, prin urmare, face față în mod fantastic chiar și celor mai încăpățânate deșeuri. Nu se poate rezista gunoiului, firimiturilor, prafului, părului și nici măcar părului prins în covor.

Durată lungă de funcționare – aspirați temeinic întreaga locuință

Bateria de 2.500 mAh și sistemul inteligent de gestionare a energiei asigură o durată de funcționare impresionant de lungă pentru V10 Pro. Puteți aspira timp de până la 60 de minute în modul standard și până la 28 de minute în modul performanță. Doriți să curățați eficient o suprafață extrem de solicitantă? Activați modul de putere, în care dispozitivul permite aproximativ 10 minute de aspirare incredibil de intensă. Încărcarea bateriei este simplă și convenabilă – puteți face acest lucru în timp ce depozitați aspiratorul în mod normal. Suportul de perete 2 în 1 inclus face acest lucru posibil, economisind spațiu și timp în apartamentul dvs.

Perie de podea perfect concepută

Peria de podea V10 Pro este echipată cu un motor independent și o rolă mare care răzuiește temeinic toate tipurile de resturi – de la firimituri mai mari până la particule fine de praf. De asemenea, permite curățarea temeinică a crăpăturilor, cum ar fi spațiile dintre plăci. Designul special al periei împiedică părul și părul uscat să se prindă în ea, ceea ce înseamnă că este, de asemenea, ideală pentru utilizarea în casele proprietarilor de câini și pisici.

Accesorii suplimentare – utilizări multiple

Accesoriile incluse vă deschid posibilități complet noi. Folosiți peria motorizată pentru saltele pentru a îndepărta praful, acarienii și alte microorganisme din materiale. Peria pentru crăpături vă permite să aspirați firimiturile din adânciturile fotoliilor și canapelelor, de exemplu, iar peria 2 în 1 este perfectă pentru curățarea mobilierului. Cu peria moale, puteți curăța în siguranță suprafețele delicate. Cu furtunul extensibil, puteți ajunge cu ușurință și în zonele greu accesibile.

Câștigați lupta împotriva murdăriei și a alergenilor

Aspiratorul oferă, de asemenea, un sistem de filtrare în 5 trepte care captează chiar și cele mai fine microparticule și are o eficiență de 99,94%. În plus, previne contaminarea secundară. Datorită sistemului de filtrare ciclonică cu 12 conuri, durata de viață a filtrelor a fost dublată, iar eficiența lor a crescut până la 99,67%. Așadar, cu V10 Pro, veți crea o casă curată, sigură pentru sănătate și fără poluare.

Ușor de utilizat

Operarea V10 Pro este o joacă de copil și este ușor de utilizat. Afișajul color HD încorporat vă va oferi informații în timp real despre stare. Folosiți butoanele sensibile pentru a porni și opri aspiratorul, precum și pentru a schimba modul de funcționare. Când faceți curățenie, nu mai trebuie să apăsați tot timpul butonul din dreapta. Modul continuu disponibil vă permite să vă eliberați degetele și să aspirați fără efort. De asemenea, puteți să pliați și să desfășurați V10 Pro fără nici cea mai mică problemă și să schimbați accesoriile.

Aspirare igienică cu ușurință

Recipientul pentru deșeuri are o capacitate de 0,5 litri. Astfel, nu trebuie să îl goliți prea des. Ejectarea deșeurilor din recipient este rapidă și ușoară – trebuie doar să apăsați un buton. Nu mai trebuie să atingeți deșeurile și să vă murdăriți mâinile. În plus, este posibil să spălați filtrul și rola perie, prelungindu-le durata de viață și reducând consumabilele. Prin urmare, Dreame V10 Pro este sigur și igienic de utilizat – veți reduce cu ușurință contactul cu murdăria.

Aspirarea poate fi distractivă

Aspiratorul are un design ergonomic care vă permite să vă ușurați tensiunea musculară – veți putea să vă faceți ordine în întreaga casă cu puțin efort. Datorită greutății sale ușoare și a designului fără fir, este ușor să ridicați și să aspirați plafoanele și să le luați oriunde doriți. În plus, designul atent studiat al dispozitivului a redus semnificativ nivelul de zgomot al acestuia. Acest lucru face ca curățenia să fie mult mai confortabilă – nu veți fi deranjat de zgomote enervante și puternice.

Inclus

 • Unitate principală de aspirare x1
 • Bloc de alimentare x1
 • Furtun extensibil x1
 • Baghetă x1
 • Perie pentru crăpături 2în1 x1
 • Perie 2 în 1 x1 x1
 • Suport de perete pentru încărcare 2în1 x1
 • Perie moale x1
 • Perie electrică pentru podele x1
 • Perie electrică pentru acarieni x1
 • Șuruburi x2
 • Pini x2

Specificații:

Producător Dreame
Model V10 Pro
Tensiune nominală 25,2 V
Putere nominală 450 W
Capacitatea bateriei 2500 mAh
Greutate 1,6 kg
Dimensiuni 200×1226 mm
Timp de încărcare Aprox. 3,5 h
Model de motor Dreame V10 Pro motor fără perii
Timp de funcționare Până la 60 de minute
Putere de curățare Până la 140 AW (wați de aer)
Putere de aspirare Până la 22 000 Pa
Sistem de filtrare 12 conuri, cu autocurățare, în 5 trepte
Capacitatea recipientului de praf 0,5 l

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}