Aspirator vertical fără fir Dreame U10

212 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Aspirator vertical fără fir Dreame U10

Faceți cunoștință cu aspiratorul vertical fără fir Dreame! U10 este un dispozitiv ușor de utilizat, cu un design ușor de utilizat. Se remarcă prin puterea de aspirare constantă de 18.000 Pa și, datorită periei sale largi cu lumină LED, nu veți mai rata nici cea mai mică firimitură. Este dotat cu o perie multifuncțională, cu care puteți aspira cu ușurință colțurile greu accesibile și suprafețele delicate, cum ar fi tastaturile sau cărțile. Dar asta nu este tot! Sistemul avansat de filtrare garantează o eficiență de 99,9%, așa că puteți uita de contaminanții secundari!

02Dreame/U10/3

Aspirare fiabilă

U10 este echipat cu un motor fără perii cu o viteză de 100.000 rpm. Motorul este autonom, ceea ce înseamnă că o baterie descărcată nu va afecta calitatea performanțelor sale. Acesta oferă o putere de aspirare de 18.000 Pa, care nu scade pe toată durata curățării! Acest lucru facilitează aspirarea chiar și a murdăriei dificile, cum ar fi părul sau părul uscat.

02Dreame/U10/10

Durată lungă de funcționare

Uitați de întreruperile în timpul curățeniei – U10, cu designul său fără fir, asigură o funcționare lină, astfel încât să puteți aspira întreaga casă în cel mai scurt timp. Gata cu cablul enervant care este prea scurt pentru a ajunge la colțul din spatele canapelei! Cu U10 puteți ajunge cu ușurință oriunde aveți nevoie! Bateria de 2.500 mAh asigură 40 de minute de funcționare, suficient pentru a vă curăța temeinic locuința – chiar și cu o suprafață mai mare.

02Dreame/U10/11

Perie pentru sarcini speciale

Peria special concepută în formă de “V” este perfectă pentru a face față tuturor tipurilor de murdărie. Combinația de peri tari și moi funcționează bine atât pe gresie, cât și pe panouri și covoare. Mai mult, capul periei este echipat cu lumini LED care vor ilumina chiar și cele mai întunecate colțuri de sub mobilier sau din colțuri. Cu această funcție, nu veți mai rata niciun fir de păr sau firimitură, iar podelele din toată casa dvs. vor străluci de curățenie!

02Dreame/U10/6

Sistem de filtrare eficient

Sistemul de filtrare modern și avansat garantează o eficiență de 99,9%. Datorită designului său în cinci straturi, sistemul elimină chiar și cele mai mici particule de praf și le colectează într-un recipient de 0,5 L pe care îl puteți goli cu ușurință prin simpla apăsare a unui buton. Aerul din casa dvs. va fi proaspăt și fără contaminări secundare cauzate de aspirare! Respirați din plin și bucurați-vă de o curățenie imaculată!

02Dreame/U10/2

Întreținere fără complicații

Dreame U10 va rămâne în stare impecabilă pentru mai mult timp! Designul pliabil vă permite să dezasamblați unitatea în componentele sale individuale. Puteți spăla cu ușurință peria multifuncțională, recipientul de praf sau piesele de filtrare sub jet de apă curentă, astfel încât aspiratorul dvs. va rezista ani de zile. Dar nu se oprește aici! Bateria este înlocuibilă, așa că, atunci când se uzează, tot ce trebuie să faceți este să cumpărați una nouă, fără a fi nevoie să înlocuiți întregul aparat. Această caracteristică vă permite, de asemenea, să prelungiți timpul de curățare – dacă 40 de minute nu sunt suficiente, este suficient să folosiți o baterie de rezervă (disponibilă la vânzare separat).

02Dreame/U10/8

Ușor de utilizat

Aspiratorul fără fir Dreame U10 se distinge prin designul său ușor, astfel încât mutarea acestuia dintr-un loc în altul nu va fi o provocare. Mai mult, cu ajutorul periei multifuncționale incluse, puteți folosi U10 pentru a aspira colțurile de deasupra capului sau suprafețele mai delicate. În ciuda capacităților sale puternice și a puterii impresionante de aspirare, Dreame U10 este surprinzător de silențios, astfel încât curățarea nu va perturba liniștea din casa dvs. Descoperiți-i capacitățile și lăsați-l să vă ajute în treburile zilnice!

02Dreame/U10/1

Inclus

 • Hoover
 • Tub de extensie
 • Perie multifuncțională
 • Suport de perete cu kit de montare
 • Încărcător
 • Perie multifuncțională largă
 • Manual de utilizare
Producător Dreame
Model U10
Putere de aspirație 18 000 Pa
Timp de funcționare până la 40 min
Capacitatea recipientului de praf 500 ml
Funcția de curățare NU
Capacitatea bateriei 2000 mAh
Timp de încărcare Aproximativ 3,5 ore
Greutate 5,1 kg
Tip de filtru EPA E11
Caracteristici Iluminare cu perie cu LED-uri, 3 moduri de funcționare