Aspirator vertical fără fir Dreame T20

271,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aspiratorul fără fir Dreame T20 – un nou nivel de curățare

Aspiratorul fără fir Dreame T20 vă va duce curățenia la un nou nivel. Motorul de 125.000 RPM asigură o performanță de neegalat, iar bateria puternică asigură până la 70 de minute de curățare la o singură încărcare. Și asta nu este tot! Aspiratorul scanează în mod inteligent suprafața care urmează să fie curățată și apoi ajustează puterea de aspirare în consecință. De asemenea, veți găsi incluse mai multe perii interschimbabile, astfel încât să vă puteți curăța temeinic întreaga casă.

Motor de ultimă generație

Responsabil de funcționarea eficientă a aspiratorului este motorul său Dreame SPACE 4.0, care este aproape la fel de avansat ca cele folosite în aviație. Viteza sa incredibilă îi permite să atingă o putere de aspirare de până la 25 000 Pa. Ca urmare, T20 elimină eficient și rapid toate tipurile de murdărie – chiar și cele mai încăpățânate deșeuri nu reprezintă o provocare pentru el. În plus, soluții precum un tunel de vânt mai scurt, tehnologia inteligentă de răcire a bateriei și poziționarea filtrului HEPA chiar în spatele motorului asigură o funcționare și mai stabilă și mai eficientă.

Casă curată și fără alergeni

Sistemul de filtrare în 5 trepte nu numai că permite o curățare eficientă, dar previne și contaminarea secundară. Datorită acestuia, T20 se ocupă perfect chiar și de particulele microscopice de murdărie. Elimină până la 99,9% din acarienii de praf – astfel încât este ideal și pentru locuințele cu alergii. Sistemul avansat de curățare cu 12 cicloane este responsabil pentru durata de viață extinsă a filtrelor. Dreame T20 asigură o filtrare de 99,97% și elimină eficient alergenii, praful sau polenul, permițându-vă să creați o casă sigură pentru sănătate. Doriți mai mult? Puteți spăla atât filtrele, cât și recipientul de praf și rola perie pentru igienă și siguranță.

Peria perfectă pentru podele

Peria inteligentă a aspiratorului este perfectă pentru curățarea diferitelor tipuri de pardoseli. Recunoaște rapid tipul de suprafață aspirată și ajustează puterea de aspirare în consecință pentru a o curăța cât mai temeinic posibil. De asemenea, este proiectată pentru a minimiza riscul ca părul să se prindă în ea. Acest lucru este posibil prin soluții precum diametrul mai larg al rolei, peri în formă de V și perii blânzi plasați pe ambele părți ale periei. Toate acestea se traduc printr-o aspirare eficientă, dar confortabilă.

Perii suplimentare pentru sarcini speciale

În pachetul Dreame T20, veți găsi mai mult decât o simplă perie de podea. Duza de îndepărtare a acarienilor de praf vă permite să scăpați de alergenii de pe saltea, de exemplu. Peria pentru crăpături este perfectă pentru curățarea locurilor înguste, cum ar fi nișele din canapele sau fotolii. Peria 2 în 1 este ideală pentru suprafețele denivelate și greu accesibile, cum ar fi tastatura unui laptop. Cu diferitele duze T20, puteți curăța fiecare colțișor al casei dvs.

Timp de curățare și mai lung

Datorită bateriei sale de mare capacitate, Dreame T20 vă va surprinde prin durata lungă de funcționare. În modul standard, dispozitivul poate aspira până la 70 de minute, în modul de curățare profundă timp de aproximativ 30 de minute și în modul de putere maximă timp de până la 8 minute. Încărcarea aspiratorului durează doar aproximativ 4 ore. Aveți o casă mai mare? Sau pur și simplu doriți să beneficiați de durata de funcționare extinsă a aspiratorului T20? Puteți cumpăra o baterie suplimentară și puteți aspira cât timp aveți nevoie.

Ușor de utilizat

Operarea Dreame T20 este fabulos de ușoară – trebuie doar să apăsați un buton. Posibilitatea de a-l bloca electronic permite dispozitivului să funcționeze continuu, fără a fi nevoie să îl apăsați tot timpul. Acest lucru face ca curățarea să fie extrem de confortabilă. Ca un bonus suplimentar, aspiratorul are un ecran LCD color HD care face curățarea și mai ușoară și oferă acces rapid la informații esențiale. Printre altele, acesta afișează modul de aspirare utilizat în prezent, timpul de funcționare rămas sau un memento pentru schimbarea filtrului.

Atenție la detalii

Dreame T20 înseamnă, de asemenea, un confort excepțional pentru utilizator. Reducerea zgomotului în 8 trepte minimizează zgomotele deranjante – astfel încât vă puteți bucura de liniște și pace în timp ce aspirați. Datorită designului său ergonomic, aparatul este confortabil de utilizat – îl puteți direcționa cu ușurință oriunde doriți și chiar îl puteți ridica pentru a curăța tavanul sau rafturile mai înalte. Asamblarea și schimbarea periilor nu reprezintă nici măcar o provocare, iar golirea recipientului de deșeuri necesită doar apăsarea unui buton – nici măcar nu trebuie să intrați în contact cu murdăria. Posibilitatea de a depozita aspiratorul în poziție verticală și de a-l încărca în același timp vă va economisi atât timp, cât și spațiu în casă.

Inclus:

 • Încărcător
 • Furtun de extensie
 • Duză pentru crăpături
 • Duză cu perie 2în1
 • Tub pentru aspirator
 • Mâner de depozitare și încărcare
 • Perie multifuncțională

Specificații:

Producător Dreame
Nume Aspirator fără fir
Model T20
Tip VTE1
Tensiune nominală 25,2 V
Putere nominală 450 W
Putere de aspirație până la 25 000 Pa
Timp de funcționare până la 70 min.
Timp de încărcare aprox. 4 h
Greutatea motorului 1,67 kg
Capacitatea buncărului (max.) 0,6 l

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}