Aspirator vertical fără fir Dreame T20 Pro

373,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aspiratorul fără fir Dreame T20 Pro – un nou nivel de curățare

Aspiratorul fără fir Dreame T20 Pro vă va duce curățenia la un nou nivel. Motorul de 125.000 RPM garantează performanțe de neegalat, iar bateria puternică asigură până la 70 de minute de curățare la o singură încărcare. Și asta nu este tot! T20 Pro are o baterie reîncărcabilă suplimentară pe care o puteți înlocui dacă una dintre ele se descarcă. Aceasta vă oferă până la 140 de minute de funcționare, astfel încât puteți curăța o casă mai mare fără griji. În plus, aspiratorul scanează în mod inteligent suprafața care urmează să fie curățată și apoi adaptează puterea de aspirare la aceasta. Veți găsi, de asemenea, mai multe perii interschimbabile incluse, astfel încât să vă puteți curăța temeinic întreaga locuință.

Motor de ultimă generație

Responsabil de funcționarea eficientă a aspiratorului este motorul Dreame SPACE 4.0, care este aproape la fel de avansat ca cele folosite în aviație. Viteza sa incredibilă îi permite să atingă o putere de aspirare de până la 25.000 Pa. Ca urmare, T20 Pro elimină eficient și rapid toată murdăria – chiar și cele mai încăpățânate deșeuri nu reprezintă o provocare pentru el. În plus, soluții precum un tunel de vânt mai scurt, tehnologia inteligentă de răcire a bateriei și poziționarea filtrului HEPA chiar în spatele motorului au asigurat o funcționare și mai stabilă și mai eficientă.

Casă curată și fără alergeni

Sistemul de filtrare în 5 trepte nu numai că permite o curățare eficientă, dar previne și contaminarea secundară. Datorită acestuia, T20 Pro se ocupă perfect chiar și de particulele microscopice de murdărie. Elimină până la 99,9% din acarienii de praf – deci este ideal și pentru locuințele cu alergii. Sistemul avansat de curățare cu 12 cicloni este responsabil pentru durata de viață extinsă a filtrelor. Dreame T20 Pro asigură o filtrare de 99,97% și elimină eficient alergenii, praful sau polenul, permițându-vă să creați o casă mai sănătoasă. Doriți mai mult? Puteți spăla atât filtrele, cât și recipientul de praf și rola perie pentru igienă și siguranță.

Peria perfectă pentru podele

Peria inteligentă a aspiratorului este perfectă pentru curățarea diferitelor tipuri de pardoseli. Recunoaște rapid tipul de suprafață aspirată și ajustează puterea de aspirare în consecință pentru a o curăța cât mai temeinic posibil. De asemenea, este proiectată pentru a minimiza riscul ca părul să se prindă în ea. Acest lucru este posibil prin soluții precum diametrul mai larg al rolei, peri în formă de V și perii blânzi plasați pe ambele părți ale periei. Toate acestea se traduc printr-o aspirare eficientă, dar confortabilă.

Perii suplimentare pentru sarcini speciale

În pachetul Dreame T20 Pro, veți găsi mai mult decât o simplă perie de podea. Duza de îndepărtare a acarienilor de praf vă permite să scăpați de alergenii de pe saltea, de exemplu. Peria pentru crăpături este perfectă pentru curățarea spațiilor înguste, cum ar fi nișele din canapele sau fotolii. Peria 2 în 1 este perfectă pentru suprafețele denivelate și greu accesibile, cum ar fi tastatura unui laptop. De asemenea, puteți curăța podelele cu aspiratorul Dreame. Cu un rezervor de apă de 250 ml și 2 moduri de distribuire a apei, T20 Pro va îndepărta toată murdăria din casa dvs. Utilizând diferitele vârfuri ale T20 Pro, veți curăța temeinic fiecare colț al casei dvs.

Timp de funcționare și mai lung

Datorită bateriei sale încăpătoare, Dreame T20 Pro vă surprinde cu durata sa de funcționare mai lungă. În modul standard, dispozitivul poate aspira până la 70 de minute, în modul de curățare profundă aproximativ 30 de minute și în modul de putere maximă până la 8 minute. Încărcarea aspiratorului durează doar aproximativ 4 ore. Aveți o casă mai mare? Sau pur și simplu doriți să beneficiați de durata de funcționare extinsă a T20 Pro? Nu este nicio problemă. Este inclusă o baterie suplimentară, astfel încât să puteți aspira cât timp aveți nevoie.

Ușor de utilizat

Operarea Dreame T20 Pro este fabulos de ușoară – trebuie doar să apăsați un buton. Posibilitatea de a-l bloca electronic permite ca unitatea să funcționeze continuu, fără a fi nevoie să îl apăsați tot timpul. Acest lucru face ca curățarea să fie extrem de confortabilă. Ca un bonus suplimentar, aspiratorul are un ecran LCD color HD care face curățarea și mai ușoară și oferă acces rapid la informații esențiale. Printre altele, acesta afișează modul de aspirare utilizat în prezent, timpul de funcționare rămas sau un memento pentru schimbarea filtrului.

Atenție la detalii

Dreame T20 Pro înseamnă, de asemenea, un confort excepțional pentru utilizator. Reducerea zgomotului în 8 trepte minimizează zgomotele deranjante – astfel încât vă puteți bucura de liniște și pace în timp ce aspirați. Designul ergonomic îl face confortabil de utilizat – îl puteți îndrepta cu ușurință oriunde doriți și chiar îl puteți ridica pentru a curăța tavane sau rafturi mai înalte. Asamblarea și schimbarea periilor nu reprezintă nici măcar o provocare, iar golirea recipientului pentru deșeuri necesită doar apăsarea unui buton – nici măcar nu trebuie să intrați în contact cu murdăria. Posibilitatea de a depozita aspiratorul în poziție verticală și de a-l încărca în același timp vă va economisi atât timp, cât și spațiu în casă.

Conținutul setului

 • Hoover
 • Perie plată 2în1
 • Perie pentru crăpături
 • Perie electrică multifuncțională
 • Tub metalic
 • Rola moale
 • Încărcător
 • Tub întins
 • Perie electrică pentru saltele
 • Suport de încărcare 2în1
 • Rezervor de apă + mop
 • 2 baterii reîncărcabile

Specificații:

Producător Dreame
Model T20 Pro
Tensiune nominală 25,2 VDC
Putere nominală 450W
Putere de aspirație Până la 25.000 Pa
Putere de curățare Până la 150 AW (wați de aer)
Greutatea motorului 1,67 kg
Timp maxim de funcționare 140 de minute (70 de minute pe fiecare baterie)
Timp de încărcare Aprox. 4 ore
Capacitatea recipientului de praf 0.6l

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}