Aspirator vertical fără fir Dreame R20

459,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aspirator vertical fără fir Dreame R20

Menținerea curățeniei în casă nu trebuie să fie deloc obositoare. Dreame R20 este un aspirator fără fir puternic, cu o putere de aspirare de până la 27.000 Pa. Datorită iluminării cu LED-uri și designului periei în formă de V, puteți scăpa cu ușurință de praful din fiecare colțișor al casei dvs. Bateria de lungă durată asigură până la 90 de minute de funcționare și elimină până la 99,95% din acarieni datorită filtrării în 5 trepte. Recunoaște în mod inteligent nivelul de murdărie și ajustează puterea de aspirare în consecință. De asemenea, este livrat cu o gamă de accesorii utile pentru a vă curăța temeinic întreaga locuință.

02Dreame/R20/11

Performanță ridicată

Aspiratorul este echipat cu un motor robust fără perii, responsabil pentru performanțele ridicate. Acesta funcționează la o viteză de până la 150.000 de rotații pe minut, ceea ce se traduce printr-o putere de aspirare de 190 AW și o putere de aspirare de 27.000 Pa. Acest lucru îi permite să se ocupe rapid și fără efort de praful persistent, firimiturile sau părul – chiar și murdăria greu de îndepărtat nu reprezintă o provocare pentru el!

02Dreame/R20/7

Nicio murdărie nu vă scapă din atenție

Acum puteți fi sigur că fiecare colțișor al casei dvs. este curat! Dreame R20 are LED-uri încorporate care vor ilumina temeinic podeaua. Astfel, chiar și murdăria invizibilă va deveni vizibilă pentru dvs. Mai mult, cu unghiul său larg de lumină, nu veți mai rata nici măcar o firimitură de pe podea!

02Dreame/R20/3

Aspirați fără întreruperi

Nu mai trebuie să vă opriți din curățenie pentru a încărca aspiratorul! Datorită bateriei sale puternice de 2900 mAh, acesta poate funcționa continuu timp de până la 90 de minute. Încărcarea acestuia durează aproximativ 4 ore. Doriți să prelungiți și mai mult durata aspiratorului? Pur și simplu înlocuiți bateria cu una de rezervă (nu este inclusă) pentru a aspira atât timp cât aveți nevoie!

02Dreame/R20/10

O perie pentru fiecare podea

Aspiratorul este echipat cu o perie multifuncțională, care este perfectă pentru a curăța aproape orice tip de podea. O puteți folosi cu ușurință pe laminat, gresie și covoare. Datorită construcției sale special concepute în formă de V, aceasta elimină temeinic praful, murdăria și alte resturi și împiedică părul să se prindă în ea. Toate acestea vor face ca curățarea să fie mai rapidă și mai ușoară și vă vor oferi mai mult timp pentru a vă relaxa.

02Dreame/R20/2

O soluție inteligentă

Vă întrebați dacă apartamentul dvs. este curățat corespunzător? Dreame R20 vă va rezolva toate îndoielile! Aspiratorul folosește un sistem inovator care detectează în mod inteligent murdăria și ajustează automat puterea de aspirare în funcție de nivelul de murdărie de pe podea. Trebuie doar să vă uitați la afișajul LCD încorporat pentru a cunoaște nivelul de murdărie – de exemplu, verde înseamnă că podelele sunt curate, iar roșu înseamnă că sunt extrem de murdare.

02Dreame/R20/1

Fără contact cu murdăria

Golirea recipientului de praf este extrem de ușoară – o singură apăsare a butonului dedicat! Datorită acestei soluții, nici măcar nu vă veți murdări mâinile. În plus, menținerea curățeniei aspiratorului nu va fi o problemă pentru dumneavoastră. Recipientul, peria și filtrul pot fi spălate sub jet de apă pentru a le prelungi durata de viață și a reduce riscul de proliferare a bacteriilor.

02Dreame/R20/8

Folosiți accesoriile incluse

Kitul include o serie de accesorii practice pentru a facilita curățarea. Duza pentru crăpături ajută la îndepărtarea prafului din zonele strâmte și înguste, în timp ce mătura electrică este perfectă pentru a șterge praful de pe pat sau canapea și vă scapă de acarieni, păr și părul din praf în cel mai scurt timp. Cu duza universală puteți curăța toate suprafețele delicate. Kitul include, de asemenea, un adaptor flexibil special, care facilitează aspirarea zonelor greu accesibile, cum ar fi sub mobilă.

02Dreame/R20/9

Casă impecabil de curată

Aspiratorul fără fir Dreame R20 utilizează un sistem de filtrare în 5 etape care elimină eficient particulele fine de praf și praf până la 99,95%. Acest lucru este perfect mai ales pentru persoanele care suferă de alergii. Puteți extrage cu ușurință filtrul și îl puteți spăla sub jet de apă, prelungindu-i durata de viață și sporindu-i eficiența. Astfel, vă puteți bucura de un aer curat, proaspăt și sănătos în casa dvs.

02Dreame/R20/5

Inclus

 • hoover
 • tub
 • adaptor de extensie flexibil
 • perie multifuncțională
 • perie moale
 • mini perie electrică
 • duză pentru crăpături
 • Duză multifuncțională
 • baterie
 • suport de perete
Producător Dreame
Model R20
Putere de aspirare 27 000 Pa
Timp de funcționare până la 90 min
Capacitatea recipientului de praf 600 ml
Funcția de măturător NU
Capacitatea bateriei 2900 mAh
Timp de încărcare aprox. 4h.
Greutate 4,60 kg
Tip de filtru E12 (ATH5)
Caracteristici Afișaj LCD, iluminare cu perii cu LED-uri, adaptor flexibil