Aspirator vertical fără fir Dreame R10

291 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Aspirator vertical fără fir Dreame R10

Vedeți cât de plăcută poate fi curățarea casei dumneavoastră! Cu aspiratorul vertical fără fir Dreame R10, casa dvs. va fi impecabil de curată. Se remarcă prin durata lungă de funcționare, puterea de aspirare de 20.000 Pa, puterea de aspirare de 120AW și designul ușor și manevrabil. Duzele suplimentare incluse în kit vă vor permite să aspirați o mare varietate de suprafețe. Mai mult, recipientul pentru praf poate conține până la 600 ml de deșeuri și se golește prin simpla apăsare a unui buton. Bucurați-vă de o curățenie perfectă în casa dvs. cu Dreame!

02Dreame/R10/2

Curățare temeinică și silențioasă

V-ați săturat de corzile încurcate în timp ce aspirați? Cu Dreame R10, această neplăcere va dispărea! Cu acest aspirator fără fir, puteți curăța timp de până la 60 de minute, cu o putere constantă și puternică de 120AW și o putere de aspirare neîntreruptă de până la 20.000 Pa. În plus, este alimentat de o baterie reîncărcabilă de 2.500 mAh. Motorul său funcționează la 120.000 rpm, ceea ce garantează o colectare temeinică a părului, murdăriei, prafului și a altor resturi. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgomotele neplăcute, deoarece Dreame R10 este destul de silențios.

02Dreame/R10/4

Perie inovatoare

Ceea ce diferențiază aspiratorul R10 este peria sa inovatoare, multifuncțională și cu suprafețe multiple, în formă de V. Datorită designului său unic, aceasta este capabilă să îndepărteze cu ușurință părul, murdăria și alte resturi mici și mari de pe o varietate de suprafețe. Mai mult, pentru a face curățarea și mai ușoară și mai convenabilă, dinții speciali, asemănători unui pieptene, descurcă părul. Acest lucru face ca curățarea întregii case să fie și mai plăcută și mai rapidă.

02Dreame/R10/1

Lumini LED

Dreame R10 a fost creat cu gândul la o curățare temeinică și comodă, motiv pentru care este echipat cu lumini LED. Le puteți folosi pentru a ilumina spațiile întunecate de sub mobilă sau din crăpături și pentru a curăța mai eficient murdăria și praful pe care altfel le-ați putea trece cu vederea. Cu Dreame, fiecare colțișor al casei dvs. va străluci de curățenie!

02Dreame/R10/8

Sistem de filtrare avansat

Pentru o curățare și mai eficientă, aspiratorul Dreame R10 este echipat cu un sistem avansat de filtrare în cinci straturi care prezintă o eficiență de 99,9%. Acest lucru îi permite aparatului să capteze praful și particulele fine. Astfel, se asigură că toți contaminanții ajung în recipientul pentru praf, pe care îl puteți goli cu ușurință.

02Dreame/R10/10

Creat pentru iubitorii de animale de companie

Vă luptați cu părul încăpățânat al animalelor de companie care persistă pe toată mobila și podelele dvs. Cu aparatul Dreame R10, vă puteți ocupa cu ușurință de el! Acesta vine cu o mini perie care a fost optimizată pentru a îndepărta părul și părul de pe țesături și mobilier. De acum înainte, curățarea după prietenul dumneavoastră cu patru picioare va fi o joacă de copil!

02Dreame/R10/5

Chiar mai multe posibilități

Bucurați-vă de o curățare și mai temeinică cu Dreame R10! Sunt incluse vârfuri suplimentare pentru a vă ajuta să curățați o varietate de suprafețe. Folosiți peria lată pentru a vă aspira tastatura sau crăpăturile din spatele unei biblioteci. Duza pentru crăpături, pe de altă parte, vă va fi utilă în zonele greu accesibile, cum ar fi colțurile.

02Dreame/R10/7

Curățare ușoară

Curățarea, precum și manipularea Dreame R10 este foarte ușoară. Recipientul pentru praf are o capacitate de până la 600 ml și aveți nevoie doar de un singur buton pentru a-l goli. De asemenea, are avantajul de a fi ușor de întreținut – unele componente, cum ar fi filtrul și recipientul de praf, pot fi spălate sub apă și reutilizate. Astfel, este ușor să vă păstrați aspiratorul în stare bună.

02Dreame/R10/3

Depozitați convenabil

Nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la pierderea accesoriilor aspiratorului, deoarece mânerul special vă permite să depozitați aspiratorul și toate componentele sale în siguranță și în mod convenabil. Îl puteți monta cu ușurință pe perete, astfel încât veți avea întotdeauna acces convenabil și rapid la echipamentul dumneavoastră.

02Dreame/R10/9

Inclus

 • Perie multifuncțională
 • Perie largă
 • Mini perie din silicon
 • Duză pentru crăpături
 • Tub metalic
 • Suport de perete (inclusiv șurub x2, fișă de perete x2, autocolant cu șablon de montare)
 • Încărcător
 • Manual de utilizare
Producător Dreame
Model R10
Putere de aspirație 20 000 Pa
Timp de funcționare până la 60 min
Capacitatea recipientului de praf 600 ml
Funcția de curățare nu
Capacitatea bateriei 2500 mAh
Timp de încărcare aprox. 3,5h
Greutate 3,40 kg
Tip de filtru EPA (ATH5)
Caracteristici Iluminarea periei cu LED-uri