Aspirator vertical fără fir Dreame P10 Pro

248,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aspirator vertical fără fir Dreame P10 Pro

Experimentați cât de confortabilă poate fi aspirarea spațiului dvs. Aspiratorul vertical fără fir Dreame P10 Pro se remarcă prin durata lungă de funcționare, presiunea de aspirare de 22.000 Pa, puterea de aspirare de 130 AW și designul ușor și manevrabil. Este echipat cu motorul fără perii Space Air 2.0, proprietate Dreame, cu 120.000 rpm, iar duzele incluse vă permit să aspirați o mare varietate de suprafețe. Recipientul pentru praf are o capacitate de până la 0,5 litri de deșeuri și se golește prin simpla apăsare a unui buton.

Putere de aspirare impresionantă

Aspiratorul vertical fără fir Dreame P10 Pro are un motor Space Air 2.0 îmbunătățit, care funcționează la o viteză amețitoare de 120.000 rpm și oferă o putere de aspirare de 130 AW. Combinat cu o presiune de aspirare de 22.000 Pa, acesta permite o performanță extrem de eficientă și o aspirare precisă. Ca urmare, Dreame P10 Pro se descurcă perfect cu murdăria, praful, părul sau părul de dimensiuni mici și mari. Important este faptul că puteți comuta în mod convenabil între 3 moduri de aspirare.

Durată lungă de funcționare

Nu vă faceți griji cu privire la faptul că aspiratorul rămâne fără energie în mijlocul activității dvs. Dispozitivul are o baterie de 2500 mAh și asigură până la 60 de minute de funcționare continuă. Dacă este necesar, vă puteți dota cu o baterie de schimb și o puteți schimba pentru a prelungi durata de funcționare a aspiratorului P10 Pro. De remarcat, de asemenea, sistemul SmartCooling – acesta disipează eficient căldura pentru a asigura condiții optime de funcționare pentru motor și baterie. Notă: bateria poate fi încărcată în aspirator sau separat.

Utilizări multiple

Peria cu role moi a aspiratorului este ideală pentru a aduna resturile mai mari de pe podelele din lemn, gresie sau marmură. Datorită designului în formă de V, părul și părul uscat nu se încurcă în jurul ei. De asemenea, veți găsi inclusă o duză pentru crăpături 2 în 1, care culege eficient murdăria din crăpăturile înguste și din zonele greu accesibile. De asemenea, aveți la dispoziție și o mini duză electrică – aceasta ridică temeinic părul și praful de pe canapea, de pe lenjeria de pat și de pe alte suprafețe din material textil.

Ușor și la îndemână

Designul aspiratorului a fost gândit cu atenție, astfel încât aparatul cântărește doar 3,2 kg. Astfel, puteți folosi fără efort aspiratorul P10 Pro pentru a aspira partea superioară a mobilei sau spațiile de lângă tavan. Motorul aspiratorului a fost plasat în spatele mânerului, echilibrând centrul de greutate și reducând efortul depus pe braț atunci când aspirați. Forma ergonomică a mânerului contribuie, de asemenea, la confortul de lucru cu aparatul.

Filtrare superioară

Asociați aspiratul cu mirosuri neplăcute și praf în suspensie? Cu Dreame P10 Pro, puteți uita de ele. Folosește o filtrare multistrat și captează 99,89% din microparticulele cu dimensiuni de până la 0,3 μm, astfel încât toate impuritățile rămân în aparat și vă puteți bucura de o casă cu adevărat curată.

Ușor de utilizat

Dreame P10 Pro este echipat cu un ecran LED, astfel încât puteți verifica cu ușurință nivelul bateriei, puteți schimba modul de aspirare sau puteți bloca butonul de activare și începe aspirarea continuă. Recipientul pentru praf are o capacitate de 0,5 litri și aveți nevoie de un singur buton pentru a-l goli. Ușurința întreținerii este, de asemenea, un plus – peria cu role, recipientul de praf și filtrul pot fi spălate sub apă și reutilizate.

Un ornament pentru casa dvs.

Dreame P10 Pro a fost proiectat cu gândul la o aspirare eficientă, dar nici aspectele vizuale nu au fost uitate. Aparatul impresionează prin designul său minimalist și, datorită designului său modern, se va integra bine în cei patru pereți ai dumneavoastră. Puteți utiliza suportul de perete inclus pentru a depozita convenabil aspiratorul și a economisi spațiu în locuința dvs.

Inclus

 • Aspirator Dreame P10 Pro
 • Perie cu rolă moale
 • Mini duză electrică
 • Duză pentru crăpături 2în1
 • Suport de perete
 • Clip de fixare
 • Tub metalic pentru aspirator

Specificații:

Producător Dreame
Model P10 Pro
Tensiune nominală 25.2 V
Putere nominală 410 W
Viteza motorului 120.000 RPM
Capacitatea bateriei 7 x 2500 mAh
Greutate 3,2 kg
Timp de încărcare 3 h
Motor Space Air 2.0
Timp de funcționare 60 minute
Putere de aspirație 130 AW
Presiune de aspirație 22.000 Pa
Moduri de aspirație Eco, Med, Turbo
Capacitatea recipientului de praf 0.5 l

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}