Aspirator vertical fără fir Deerma VC03S

338,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aspirator vertical fără fir Deerma VC03S

Aflați că curățenia poate fi simplă și confortabilă. Aspiratorul vertical fără fir Deerma VC03S cântărește doar aproximativ 1 kg și este extrem de comod de utilizat. Este echipat cu un motor puternic de 120 W, iar puterea sa de aspirare ajunge la 15 000 Pa. Îl puteți transforma cu ușurință într-un aspirator portabil convenabil. Se remarcă printr-o durată de funcționare de până la 18 minute și se reîncarcă fără efort cu ajutorul cablului USB-C inclus. De asemenea, veți găsi în pachet o perie suplimentară 2 în 1 pentru crăpături.

Sistem de filtrare fiabil

Spuneți adio prafului și altor resturi. Aspiratorul este dotat cu un sistem de filtrare special conceput care reține eficient chiar și cele mai fine particule. De asemenea, acesta asigură că aparatul menține în mod stabil puterea optimă de aspirare. Praf, firimituri, fire de păr și chiar păr – VC03S se poate descurca perfect cu majoritatea resturilor.

Perie universală pentru podea

Aspiratorul este echipat cu o perie universală pentru podele, ideală pentru diferite suprafețe, cum ar fi laminat, gresie și covoare. De asemenea, se remarcă prin designul său ultra-subțire – doar 4 cm grosime. Acest lucru facilitează aspirarea chiar și sub mobilier.

Aspirați așa cum doriți

Deerma VC03S este perfect pentru o varietate de situații. Treceți cu ușurință de la aspiratorul vertical la cel portabil și îndepărtați convenabil praful de peste tot. Cu un aspirator portabil de mici dimensiuni, puteți curăța cu precizie perdelele sau rafturile superioare, de exemplu. Spuneți adio limitelor!

Timp de lucru îndelungat

Curățați zonele alese fără a fi nevoie să vă opriți pentru a încărca aspiratorul. VC03S este echipat cu o baterie de 4.000 mAh care asigură până la 18 minute de funcționare la fiecare încărcare. Un sistem BMS avansat este responsabil pentru funcționarea sa fiabilă și eficientă. În plus, datorită designului său fără fir, puteți muta cu ușurință aparatul între camere și chiar îl puteți lua în mașină pentru a aspira scaunele și covoarele.

Încărcare simplificată

Spuneți adio cablurilor și surselor de alimentare în exces. Aspiratorul VC03S este echipat cu un port USB-C, astfel încât îl poți încărca cu un cablu USB-C (inclus) și cu orice încărcător de rețea, încărcător auto, powerbank sau chiar cu computerul tău. Timpul de încărcare este de aproximativ 7 ore, în funcție de adaptorul utilizat.

Perie suplimentară inclusă

Ușurează aspirarea colțurilor greu accesibile și face ca fiecare colț al casei tale să strălucească de curățenie. Cu peria suplimentară 2 în 1 pentru crăpături 2 în 1, puteți curăța cu ușurință suprafețele mobilei sau îndepărta praful din zonele înguste. Acum puteți curăța cu ușurință spațiile dintre dulapuri sau adânciturile fotoliilor!

Design atent gândit

Aspiratorul VC03S a fost proiectat cu cea mai mare atenție la detalii. Se remarcă prin designul său elegant și minimalist, care a fost recunoscut cu un premiu Red Dot Design Award. Nu va ocupa prea mult spațiu în casa dvs. și, datorită suportului special, depozitarea sa nu vă va crea probleme. De asemenea, este dotat cu un recipient detașabil pentru praf, care este foarte ușor de golit și de curățat. Îl puteți spăla sub jet de apă curentă fără nicio grijă, la fel ca și filtrul din oțel inoxidabil.

Surprinzător de ușor

Acum puteți să vă aspirați cu ușurință perdelele sau să colectați pânzele de păianjen de pe tavan. Aspiratorul VC03S este surprinzător de ușor – cântărind doar aproximativ 1 kg. Acest lucru face ca ridicarea sau mutarea lui între camere să nu fie o problemă! Aparatul se remarcă, de asemenea, prin designul său ergonomic, care se traduce printr-un confort sporit.

Inclus

 • Hoover
 • Baghetă
 • Perie pentru podea
 • Perie pentru crăpături 2în1
 • Cablu de încărcare (USB-C)
 • Suport
 • Manual de utilizare

Specificații

Producător Deerma
Nume Aspirator portabil fără fir de mână
Model VC03S
Tensiune nominală 10,8 V
Putere nominală 120 W
Putere de aspirație Până la 15.000 Pa
Capacitatea bateriei 4000 mAh
Timp de încărcare Aprox. 7 h (5 V 2 A)
Timp de funcționare aprox. 18 min
Capacitatea recipientului pentru praf 0,6 l
Nivelul de zgomot ≤78 dB(A)
Material ABS
Greutate 1,48 kg
Dimensiuni 210 x 180 x 1155 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>