Aspirator vertical Deerma DX888

212,00 lei

152 în stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aspirator vertical Deerma DX888

Faceți curățenie mai ușor pentru dvs. Aspiratorul vertical Deerma DX888 oferă un nivel ridicat de confort și se remarcă printr-o putere de aspirare de până la 15.000 Pa. Acest lucru îl face perfect pentru a face față murdăriei. Îndepărtarea prafului din colțurile greu accesibile este ușoară cu ajutorul periilor înlocuibile incluse, iar recipientul mare de deșeuri de 0,45 litri poate fi golit prin simpla apăsare a unui buton. Aspiratorul poate fi utilizat în mai multe moduri, fie ca aspirator vertical, fie ca aspirator de mână. Nu veți avea nicio problemă în asamblarea sau dezasamblarea acestuia.

Utilizați-l așa cum doriți

Aspiratorul are un design modular, astfel încât îl puteți adapta cu ușurință la nevoile dumneavoastră. Componentele sale principale (unitatea principală cu recipientul pentru praf, mânerul, tubul și peria) pot fi asamblate separat, permițând configurații diferite. Unitatea va funcționa bine și ca aspirator de mână. Montați unitatea principală mai aproape de perie pentru a ușura aspirarea podelelor, apoi atașați-o la mâner pentru a deplasa centrul de greutate și a curăța fără efort perdelele sau pentru a colecta pânzele de păianjen de pe tavan.

Ajutorul dvs. în lupta împotriva murdăriei

Acum puteți scăpa de praf, firimituri, păr și alte resturi în cel mai scurt timp. Aspiratorul DX888 este dotat cu un motor puternic care atinge 600 de wați. Acest lucru îi permite să elimine murdăria rapid și eficient. De asemenea, aparatul folosește o filtrare triplă și un sistem ciclonic special conceput. Ca urmare, elimină și mai bine murdăria și menține în mod stabil puterea de aspirare la un nivel optim. Câștigați lupta împotriva prafului și bucurați-vă de o casă curată!

Confortabil pentru utilizare

Aflați că curățenia nu trebuie să presupună mult efort. Aspiratorul DX888 are un design inteligent și ergonomic. Mânerul său mare, triunghiular, este curbat la 106°, astfel încât se potrivește perfect în mână și nu vă solicită încheieturile. Mai mult, este extrem de ușor și confortabil de ghidat – peria sa a fost dotată cu roți mici care vor funcționa bine pe o varietate de suprafețe. Aspiratorul este, de asemenea, relativ ușor – îl puteți ridica cu ușurință pentru a aspira perdelele sau rafturile mai înalte.

Perie de podea îmbunătățită

În curând, toate podelele din casa dvs. vor putea fi strălucitor de curate. Aspiratorul DX888 dispune de o perie îmbunătățită care este perfectă pentru curățarea unei varietăți de suprafețe – de la gresie la covoare. Aceasta este extrem de subțire și poate fi, de asemenea, rotită în sensul acelor de ceasornic și în sens invers cu 150°. Acest lucru facilitează aspirarea podelei sub mobilier sau în colțuri. De asemenea, se remarcă deschiderea mare a periei, cu o lățime de până la 230 mm, care vă permite să curățați rapid suprafețe mai mari.

Perii suplimentare incluse

Setul include 2 perii suplimentare pentru a vă ajuta să curățați colțurile greu accesibile. Peria pentru crăpături vă va permite să scăpați de murdăria din locurile înguste, cum ar fi nișele din canapele și fotolii. Peria moale triunghiulară este ideală pentru curățarea suprafețelor mobilei: puteți îndepărta cu ușurință praful, părul, firimiturile și părul de pe canapea sau saltea. Acum este ușor să obțineți o casă strălucitor de curată!

Și mai multă comoditate

Aspiratorul este extrem de ușor de asamblat și dezasamblat – îl puteți adapta cu ușurință la nevoile dvs. De asemenea, este ușor de depozitat, deoarece este prevăzut cu un suport de perete practic. Recipientul pentru praf de 0,45 litri este ușor de depozitat și se golește prin simpla apăsare a unui buton. Nici măcar nu trebuie să vă murdăriți mâinile! În plus, aspiratorul este fabricat din plastic ABS durabil, ceea ce îl face extrem de robust și ușor de curățat.

Inclus

 • Hoover
 • Mâner
 • Baghetă
 • Perie pentru podea
 • Perie moale
 • Perie pentru crăpături
 • Instrucțiuni de utilizare

Specificații:

Producător Deerma
Nume Aspirator Deerma
Model DX888
Putere de aspirare ≥ 15 000 Pa
Tensiune nominală 220-240 V
Frecvența nominală 50-60 Hz
Putere nominală 600 W
Capacitatea recipientului de praf 0,45 l
Nivelul de zgomot: <85 db
Greutate [kg]: 2,1 kg (cu ambalaj 2,8 kg)
Raza de acțiune [m]: 5 m de cablu

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>