Aspirator vertical Deerma DX700 (argintiu)

186,00 lei

4458 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere


Deerma DX700 – Un aspirator – multe posibilități

Dacă sunteți în căutarea unui aspirator multifuncțional pentru sarcini speciale, Deerma DX 700 vă va satisface nevoile. Design ergonomic, performanță ridicată, o multitudine de aplicații – aflați ce mai poate face pentru dumneavoastră!


Accent pe mobilitate

Greutatea redusă a aspiratorului Deerma DX 700 poate fi adaptată cu ușurință la nevoile dvs. Îl puteți utiliza ca aspirator portabil mic pentru curățarea mobilei sau a tapițeriei, de exemplu, sau ca aspirator vertical clasic pentru podele. Curățenia este, de asemenea, facilitată de greutatea sa redusă, de numai 2.200 g. Acest lucru facilitează deplasarea sa între camere sau ridicarea sa pentru a colecta praful și pânzele de păianjen din tavan. Cu Deerma DX 700, puteți ajunge aproape oriunde, datorită cablului său practic de 4,5 m. În curând nu va mai exista niciun loc plin de praf în casa dvs.


Bucurați-vă de flexibilitate

Pentru afacilita și mai mult curățarea temeinică, am echipat aspiratorul cu trei perii interschimbabile. Fiecare perie este perfectă pentru o varietate de suprafețe și vă va ajuta să obțineți un rezultat perfect de curățenie. Verifică ce poți realiza cu ajutorul lor!


Perie pentru podea

Folosiți peria mare pentru a aspira podelele rapid și eficient. Este subțire și rotativă, astfel încât puteți ajunge cu ușurință în zonele greu accesibile. Puteți scăpa de praful de sub pat sau dintre picioarele scaunelor – designul inteligent al periei vă permite să o ghidați după cum doriți.Perie pentru praf


Peria mică de șters praful vă permite să curățați temeinic suprafețele mai mici. Poate fi folosită pentru a aspira rafturile, blaturile de lucru și mobilierul, cum ar fi canapelele și fotoliile. Praf, păr de animale de companie, firimituri – nici măcar cea mai încăpățânată murdărie nu se poate ascunde de ea.
Perie pentru crăpături


Peria pentru crăpături pătrunde în crăpăturile și colțurile înguste. Peria pentru crăpături ajunge în aproape toate colțurile și îndepărtează eficient resturile. Spațiile dintre piesele de mobilier, crăpăturile din canapele și fotolii, și chiar și tastatura – curățarea acestor locuri nu va mai fi o provocare!Alegeți protecția triplă

Creați un mediu curat, fără poluanți și alergeni cu ajutorul sistemului de filtrare triplu. Deerma DX 700 izolează eficient murdăria, părul, praful și părul uscat și are grijă de sănătatea dumneavoastră! Filtrul rotativ cu care este echipat aparatul previne în mod eficient ca murdăria să se depună din nou pe suprafețe. Datorită acestei soluții practice, vă puteți bucura de o curățenie de lungă durată și de un mediu sănătos!


Curățare eficientă și confortabilă

Puterea motorului de 600 W și puterea de aspirare de 15.000 Pa asigură faptul că aspiratorul funcționează eficient și eficace – nicio particulă de praf, nici măcar cele mai încăpățânate, nu va învinge în fața acestuia. Recipientul de murdărie de 0,8 litri poate fi golit și curățat cu ușurință, reducând astfel contactul cu murdăria. Ceea ce diferențiază, de asemenea, aparatul este nivelul său scăzut de zgomot – mai puțin de 75 dB. Spuneți adio aspiratoarelor ineficiente, greu de manevrat și zgomotoase – Deerma DX 700 face curățenia rapidă și plăcută.
Un design care merge peste tot

Designul simplu și minimalist al aspiratorului îl face nu doar practic, ci și un accesoriu elegant pentru casa dvs. Frumoasa culoare argintie a aparatului se potrivește perfect cu orice interior. Opțiunea de depozitare verticală va economisi, de asemenea, spațiu. Toate acestea fac ca aspiratorul Deerma DX 700 să fie perfect și pentru casa dvs.


Specificații

Producător Deerma
Model DX700
Putere de aspirare 15 kPa
Tensiune nominală 220-240V~50-60Hz
Alimentare electrică Rețea electrică
Nivelul de zgomot 75 dB
Lungimea cablului de alimentare 4,5m
Putere nominală 600W
Capacitatea recipientului de praf 0,8l
Greutate 2,75 kg
Material ABS / policarbonat

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>