Aspirator pentru puncte negre și puncte albe InFace cu cameră CF-05E (negru)

256,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aspirator de puncte negre și puncte albe InFace cu cameră CF-05E (negru)

Scapă de imperfecțiuni și redă pielii feței tale un aspect sănătos. Aspiratorul inFace îndepărtează eficient punctele negre și punctele albe, iar tu poți alege dintre 3 niveluri de intensitate. Aparatul oferă o funcție de compresă caldă și o lumină albastră. De asemenea, are o cameră încorporată, iar o aplicație dedicată vă va permite să vă urmăriți progresul. În plus, vei găsi în kit 4 piese de mână diferite.

Compresă caldă

Produsul inFace oferă o funcție de compresă caldă. Pentru a o folosi, îndepărtați capacul de la baza aspiratorului și aplicați-l pe față timp de 5-10 minute. Temperatura de 40°C vă va permite să vă deschideți porii și să scăpați mai ușor de punctele negre. În plus, tratamentul îmbunătățește circulația sângelui, dilată capilarele și înmoaie pielea keratinizată. Acest lucru face ca îndepărtarea punctelor negre și a punctelor albe să fie mai ușoară și să nu fie iritantă.

Puterea luminii albastre

Dacă vă luptați cu acneea și inflamațiile, aspiratorul inFace va fi soluția perfectă pentru dumneavoastră. Dispozitivul inhibă secreția de sebum, are un efect antibacterian și antiinflamator. Lumina albastră cu o lungime de undă de 459 nm se remarcă, de asemenea, prin efectul său calmant și înlătură umflăturile. De asemenea, aduce ușurare pe față după un tratament de îndepărtare a punctelor negre.

Adaptați acțiunea dispozitivului la nevoile dvs.

Aspiratorul pentru puncte negre și puncte negre InFace cu cameră CF-05E oferă 3 niveluri de aspirare pentru a răspunde diferitelor nevoi ale pielii. Cel mai mic nivel este potrivit pentru începători și pentru pielea sensibilă. Acesta curăță eficient pielea și îndepărtează excesul de sebum. Nivelul mediu este dedicat pielii mixte și va scăpa de punctele negre și punctele albe. Cel mai înalt nivel este potrivit pentru pielea grasă și se va ocupa de punctele negre deosebit de încăpățânate.

4 vârfuri incluse

Veți găsi 4 vârfuri în pachet – fiecare pentru o zonă diferită a feței și pentru un tip de piele. Capul mai mic este destinat punctelor negre deosebit de încăpățânate, în timp ce capul mediu este pentru zonele greu accesibile, cum ar fi aripile nasului. Vârful oval va fi potrivit pentru zona T și pentru zonele mai mari ale feței. Capul din silicon, pe de altă parte, va funcționa bine pentru pielea sensibilă.

Urmăriți progresul

Acesta nu este sfârșitul beneficiilor aspiratorului de puncte negre și puncte albe inFace CF-05E. Produsul se conectează wireless la un smartphone sau la o tabletă și oferă o conexiune stabilă. Este compatibil cu Android și iOS. Are o cameră încorporată și vă permite să creați imagini pentru a urmări progresul. Mărește imaginea de 20 de ori, astfel încât puteți fi sigur că punctele negre și punctele albe nu vă vor scăpa din atenție. În plus, un cronometru vă va reaminti să schimbați zona la fiecare 3 secunde, astfel încât să evitați iritarea.

Design inteligent

Aspiratorul pentru puncte negre și puncte albe are un design ușor și compact, astfel încât îl puteți lua cu dvs. în vacanță. În plus, bateria reîncărcabilă de 800 mAh asigură până la 60 de minute de funcționare, iar timpul de încărcare este de 120 de minute. Puteți reînnoi energia dispozitivului prin conectarea acestuia printr-un cablu la un powerbank, la un laptop sau la un încărcător de rețea.

Inclus

  • aspirator pentru puncte negre
  • 4 vârfuri

Specificații:

Producător inFace
Model CF-05E
Culoare negru
Capacitatea bateriei 800 mAh
Timp de funcționare 60 min
Pixeli 5 milioane
Timp de încărcare 120 min
Greutate 120 g
Sisteme acceptate Android, iOS

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>