Aspirator pentru puncte negre și puncte albe ANLAN X7 ALHTY03-01R

159 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Extractor de mustață Anlan X7

Anlan X7 nu vă va permite doar să scăpați de punctele negre, ci și să vă strângeți porii și să vă întineriți pielea. Cu 5 duze interschimbabile, 3 moduri de aspirare și 2 fascicule de lumină, puteți adapta cu ușurință acțiunea dispozitivului la nevoile dumneavoastră. Echipat cu un afișaj LED, acest produs este ușor de utilizat, ușor și portabil.

03ANLAN/X7-Blackhead-Remover/1

Presiune negativă pentru o curățare temeinică

Unul dintre motivele performanței eficiente a dispozitivului este tehnologia care folosește presiunea negativă pentru a curăța eficient pielea. Datorită acesteia, Anlan X7 elimină punctele negre, acneea, celulele moarte ale pielii și diverse tipuri de impurități cu o precizie impresionantă. Așadar, prin utilizarea acestui produs multifuncțional, vă puteți bucura de un ten curat, neted și orbitor.

03ANLAN/X7-Blackhead-Remover/10

3 niveluri de aspirare

Reglați puterea de aspirare în funcție de nevoile dvs. Nivelul scăzut funcționează bine pentru pielea delicată. Nivelul mediu este perfect pentru îndepărtarea punctelor negre vizibil vizibile – utilizați-l în fiecare zi. Utilizați nivelul cel mai înalt pentru murdăria mai dificilă și pielea grasă, cum ar fi în jurul nasului.

03ANLAN/X7-Blackhead-Remover/7

Proprietăți fantastice ale razelor roșii și albastre

Aparatul folosește, de asemenea, puterea luminii pentru a îmbunătăți starea pielii dumneavoastră. Raza albastră îngustează porii. Acest lucru conferă tenului dvs. un aspect neted și sănătos, frumos. Raza roșie, pe de altă parte, promovează întinerirea pielii. Profitați de posibilitățile oferite de extractorul de mustață Anlan și aveți grijă de fața dumneavoastră.

03ANLAN/X7-Blackhead-Remover/2

Vârfuri interschimbabile pentru sarcini speciale

Veți găsi în set până la 5 vârfuri interschimbabile. Acestea nu sunt folosite doar pentru masajul cu raze de lumină roșie și albastră, ci și pentru o serie de alte aplicații. Vârful oval ajută la netezirea ridurilor și conferă vitalitate pielii. Vârful rotund, cu adaos de silicon, îndepărtează murdăria, grăsimea sau reziduurile de cosmetice. Iar vârful rotund mare elimină eficient punctele negre și impuritățile – utilizați-l în special pe zona T.

03ANLAN/X7-Blackhead-Remover/6

Design excelent

Produsul este mic și ușor – îl puteți pune cu ușurință în geantă și îl puteți lua oriunde doriți. De asemenea, este extrem de practic – buretele său filtrant poate fi spălat și, prin urmare, reutilizat fără griji. Puteți încărca dispozitivul în mod convenabil prin intermediul unui cablu USB, folosind un încărcător, un powerbank sau chiar laptopul dumneavoastră. Veți fi informat cu privire la starea bateriei prin intermediul afișajului LED practic, care indică, printre altele, și nivelul actual de aspirare.

03ANLAN/X7-Blackhead-Remover/9

Inclus

  • Aparat de curățat mustăți x1
  • Cablu USB x1
  • Duze de înlocuire x5
  • Husă x1
  • Manual de utilizare x1
Producător ANLAN
Denumire Îndepărtarea punctelor negre
Model ALHTY03-01R
Timp de încărcare Aprox. 3 h
Tensiune de intrare 5V
Tensiune de funcționare 3,7V
Putere nominală 2,2W
Capacitatea bateriei 500 mAh
Certificat CE BST16127251A001-1SR-2