Aspirator fără sac Midea C7 MBC1860WB

400,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aspirator fără sac Midea C7 MBC1860WB

Faceți curățenia mai ușoară. Aspiratorul fără sac Midea C7 este extrem de ușor și confortabil de utilizat – puteți curăța cu ușurință fiecare colțișor. Aparatul se remarcă prin puterea sa de 600 de wați și este echipat cu un filtru HEPA, ceea ce îl face perfect pentru curățarea murdăriei. În plus, are un recipient mare de praf de 3 litri, care se golește rapid și ușor. De asemenea, veți găsi perii suplimentare incluse în kit, care vă vor permite să curățați temeinic fiecare colț.

Confortabil de utilizat

Spuneți adio aspiratoarelor grele și nepractice. Midea C7 este surprinzător de ușor, iar mânerul practic îl face ușor de transportat. Astfel, îl puteți transporta cu ușurință în camera dorită și îl puteți depozita după ce ați terminat de curățat. Există, de asemenea, un cablu lung de 5 metri pentru a asigura libertatea de mișcare. De remarcat, de asemenea, sistemul de retragere automată a cablului. Mai mult, recipientul de praf al aparatului are o capacitate de până la 3 litri și nu veți avea nicio problemă în a-l goli.

Se ocupă de murdărie

Praf, firimituri, păr și chiar păr în covor: aspiratorul C7 se descurcă cu ușurință cu majoritatea murdăriei. Aparatul se remarcă printr-o putere de aspirare de până la 130 W și îi poți ajusta cu ușurință funcționarea în funcție de nevoile tale sau de gradul de murdărie de pe podea. Produsul este, de asemenea, echipat cu un filtru HEPA. Acesta elimină în mod eficient chiar și cele mai fine particule de praf!

Accesorii suplimentare incluse

Păstrați în ordine fiecare colțișor. Accesoriile incluse vă vor ajuta să faceți acest lucru! Peria pentru crăpături vă permite să aspirați adânciturile fotoliilor sau ale canapelelor, iar peria pentru tapițerie este ideală pentru curățarea canapelelor, de exemplu. În pachet veți găsi și o perie rotundă. În plus, cu ajutorul mânerului special, puteți atașa comod accesoriile la aspirator pentru a le depozita ușor. Acum le aveți întotdeauna la îndemână!

Și mai multă comoditate

În ciuda capacităților sale, aspiratorul funcționează surprinzător de silențios. Nivelul său de zgomot este de numai aproximativ 68 dB! Nu trebuie să vă faceți griji că zgomotul enervant îi deranjează pe cei dragi sau vă sperie animalul de companie. În plus, modelul C7 este echipat cu un tub telescopic. În plus, furtunul de 1,5 metri lungime vă permite să ajungeți cu ușurință chiar și în zonele greu accesibile.

Inclus

  • Hoover
  • Perie pentru crăpături
  • Perie rotundă
  • Perie pentru tapițerie
  • Suport pentru perie

Specificații:

Producător Midea
Model C7
Culoare Alb
Puterea motorului 600 W
Putere de aspirație 130 W
Nivelul sonor aprox. 68 dB
Capacitatea recipientului de praf 3 l
Controlul puterii Mecanică
Lungime cablu 5 m
Perie MB16
Furtun 1,5 m
Tub 90 cm
Filtru HEPA12
Greutate 5,7 kg
Dimensiuni 410 x 265 x 240 mm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}