Aspirator fără sac Midea C5 MBC1270GB

370,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aspirator fără sac Midea C5 MBC1270GB

Alegeți un aspirator care face curățenia și mai ușoară. Aspiratorul Midea C5 are o putere de 700 de wați și folosește un filtru HEPA de înaltă performanță, astfel încât poate trata perfect murdăria. De asemenea, aparatul este extrem de ușor și portabil, ceea ce se traduce printr-un confort sporit. Are avantajul suplimentar al unui recipient mare pentru praf, cu o capacitate de 1,5 litri. De asemenea, vine cu perii înlocuibile pentru a vă ajuta să faceți ordine în acele colțuri greu accesibile.

Utilizare convenabilă

Midea dovedește că curățenia nu trebuie să fie greoaie. Aspiratorul C5 cântărește doar aproximativ 4,1 kg și este foarte confortabil de utilizat – nu veți avea nicio problemă în a-l transporta. De asemenea, are un furtun flexibil de 1,5 m și un tub telescopic pe care îl puteți ajusta în funcție de nevoile dvs. Astfel, câștigați mult mai multă libertate! În plus, recipientul de praf al aspiratorului are o capacitate de până la 1,5 litri și este extrem de ușor de golit.

Se ocupă de murdăria încăpățânată

Scapă de murdărie cu ușurință cu aspiratorul C5. Echipat cu un motor puternic, acesta poate oferi o putere de aspirare de până la 100 W. Acest lucru înseamnă că va scăpa de praf, firimituri sau păr în cel mai scurt timp! De asemenea, este posibilă rotirea periei sale la 360 °, ceea ce vă permite să curățați mult mai ușor în colțuri sau între picioarele scaunelor. Mai mult, supapa specială de pe mâner vă va permite să reglați confortabil puterea de aspirare în funcție de așteptările dumneavoastră.

Atenție la detalii

Fiecare detaliu a fost luat în considerare în proiectarea acestui aspirator. Ca urmare, este și mai plăcut de utilizat! Un buton special permite retragerea automată a cablului, astfel încât nu trebuie să o faceți manual. Dispozitivul are, de asemenea, un mâner practic la care puteți atașa în mod convenabil peria. Acest lucru face ca depozitarea aspiratorului să fie mai ușoară! C5 este, de asemenea, echipat cu rotile durabile care au un strat de PVC. Ca urmare, acestea se mișcă foarte ușor și nu zgârie podeaua.

Filtrare fiabilă

Spuneți adio murdăriei pentru totdeauna. Aspiratorul este echipat cu un filtru HEPA de înaltă calitate, care reține eficient praful. Acesta poate gestiona perfect chiar și particulele extrem de fine! Drept urmare, nu vă puteți bucura doar de podele impecabile, ci și de un aer fără murdărie. Mai mult, atât elementele de filtrare, cât și recipientul de praf pot fi spălate sub jet de apă curentă fără nicio grijă. În acest fel, le veți prelungi durata de viață!

Accesorii practice incluse

Kitul include, de asemenea, mai multe accesorii practice pentru a vă ajuta să curățați colțurile greu accesibile. Peria pentru crăpături, de exemplu, vă permite să aspirați temeinic locurile înguste și adânciturile canapelelor și fotoliilor. De asemenea, în pachet veți găsi o perie rotundă, ideală pentru curățarea suprafețelor mobilei, de exemplu. În curând, fiecare colțișor din casa dvs. va fi strălucitor de curat!

În set sunt incluse

  • Hoover
  • Perie pentru crăpături
  • Perie rotundă

Specificații:

Producător Midea
Model C5
Puterea motorului 700 W
Putere de aspirație 100 W
Nivelul sonor aprox. 80 dB
Capacitatea recipientului de praf 1,5 l
Controlul puterii Nu
Lungime cablu 4,5 m
Perie MB16
Lungime furtun 1,5 m
Filtru HEPA10
Greutate 4,1 kg
Dimensiuni 350 x 200 / 350 mm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}