Aspirator de păr pentru animale de companie INSE P20

655 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Aspirator de păr pentru animale de companie INSE P20

Aspiratorul de păr pentru animale de companie INSE P20 este o soluție inovatoare care va face ca îngrijirea curățeniei și sănătății blănii animalului dumneavoastră de companie să fie mai ușoară și mai eficientă. Cu ajutorul accesoriilor incluse, puteți pieptăna, pieptăna și tunde blana. Echipat cu patru accesorii de ras și o perie ușor de curățat, acest aspirator asigură o îngrijire completă pentru animalele de companie în fiecare perioadă de muiere. În plus, cu nivelul său redus de zgomot și capacitatea mare a recipientului de praf, INSE P20 este prietenos atât cu animalele de companie, cât și cu stăpânii acestora.

Funcție de periere și pieptănare

Aspiratorul INSE P20 este echipat cu perii special concepute care piaptănă și piaptănă eficient părul, ajutând la menținerea blănii animalului dvs. de companie în stare perfectă. Cu această funcție, puteți îndepărta cu ușurință părul încâlcit și puteți reduce cantitatea de blană din casa dvs., în special în perioada de muiere. Procesul de toaletare devine nu doar eficient, ci și plăcut pentru animalul dumneavoastră de companie.

Putere de aspirare impresionantă

Cu o putere de aspirare de 17.000 Pa, aspiratorul INSE P20 permite îndepărtarea temeinică și eficientă a părului liber al unui animal de companie care își pierde părul, precum și a altor murdării. Toate acestea fără riscul de a irita pielea animalului dvs. de companie, ceea ce este deosebit de important pentru animalele de companie sensibile sau mai puțin tolerante.

Ușor de curățat

Peria de toaletare a fost proiectată cu gândul la ușurința de utilizare și întreținere. Datorită unui buton care permite retragerea rapidă a dinților periei, curățarea dispozitivului de orice păr rămas este extrem de ușoară și rapidă. Această caracteristică face mult mai ușoară menținerea igienei aparatului și asigură faptul că acesta este întotdeauna gata de utilizare.

Versatilitate cu ajutorul accesoriilor pentru perie

Patru atașamente de ras (6 mm, 12 mm, 18 mm, 24 mm) sunt incluse cu aspiratorul, permițând tăierea precisă a părului la diferite lungimi. Această versatilitate face ca INSE P20 să fie ideal pentru o varietate de tipuri de blană și nevoi de îngrijire, oferind posibilitatea de a regla lungimea de tundere în funcție de preferințele individuale.

Nivel redus de zgomot și capacitate mare a rezervorului

Aspiratorul INSE P20 se distinge prin nivelul scăzut de zgomot (până la 60dB), care reduce la minimum stresul și anxietatea animalelor de companie în timpul toaletajului. În plus, cu o capacitate a rezervorului de praf de 1,2l, aparatul permite utilizarea pe termen lung fără golirea frecventă, ceea ce este convenabil și practic pentru proprietari.

Conținutul kitului:

Aspirator x 1

Baghetă x 1

Perie/bucșă x 6

Capac pentru aparat de ras x 4

Instrucțiuni x 1

Scurtă introducere x 1

Producător INSE
Model P20
Putere totală 350 W
Motor DC fără perii 10.000 rpm
Capacitate container de murdărie 1,2 L
Greutate 4,26 kg
Nivelul de zgomot până la 60 dB
Putere de aspirare 17.000 Pa