Aspirator cu sac Midea B8 MBC2080BS

607,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aspirator cu sac Midea B8 MBC2080BS

Aspiratorul cu sac Midea B8 vă va permite să vă păstrați casa ordonată rapid și convenabil. Acesta se remarcă printr-o putere de până la 700 W și un nivel de zgomot redus, de numai aproximativ 59 dB. De asemenea, aparatul folosește un filtru HEPA și permite retragerea automată a cablului. De asemenea, este foarte comod de utilizat. Kitul include, de asemenea, 3 saci de praf din material textil cu o capacitate de 3 litri și mai multe perii înlocuibile.

Motor puternic – funcționare silențioasă

Datorită motorului său puternic, aspiratorul poate oferi o putere de aspirare de până la 200 W. Acest lucru înseamnă că puteți scăpa de praf, firimituri, păr și părul uscat în cel mai scurt timp! De remarcat, de asemenea, filtrul HEPA, care reduce riscul de contaminare secundară. În plus, aparatul funcționează extrem de silențios, cu un nivel de volum de numai aproximativ 59 dB. Uitați de zgomotul enervant!

Perfect pentru diferite tipuri de pardoseli

Podelele din casa dvs. pot fi în curând strălucitor de curate. Aspiratorul B8 are o perie special concepută, care este perfectă pentru covoare. Aceasta îndepărtează firimiturile, praful și chiar părul de pe covoare într-o clipită! Setul include, de asemenea, o perie suplimentară pentru parchet. Panouri, covoare, gresie și faianță – aspiratorul Midea B8 vă va satisface nevoile în aproape orice situație!

Chiar mai multe perii incluse

În set veți găsi și alte câteva perii, care vă vor facilita curățarea chiar și a colțurilor greu accesibile. Peria pentru crăpături vă permite să aspirați nișele scaunelor și alte spații înguste, în timp ce peria rotundă este potrivită pentru curățarea perdelelor sau a rafturilor, de exemplu. Peria pentru tapițerie este utilă pentru curățarea canapelelor și a canapelelor, în timp ce peria mică turbo vă permite să îndepărtați rapid părul, printre altele.

Confortabilitate în utilizare

Aspiratorul B8 este extrem de ușor de utilizat. Roțile rezistente îl fac ușor de manevrat, în timp ce furtunul flexibil, cablul de 9 metri și tubul de 90 cm oferă acces convenabil la zonele greu accesibile. De asemenea, este prevăzut cu un mâner mic pentru a atașa accesoriile la tubul aparatului – astfel încât acestea să fie mereu la îndemână! Aspiratorul vă permite, de asemenea, să reglați puterea de aspirare în funcție de nevoile dumneavoastră.

Inclus

 • Hoover
 • Perie pentru crăpături
 • Perie rotundă
 • Perie pentru tapițerie
 • Suport pentru accesorii
 • Perie pentru parchet
 • Perie turbo mică
 • Sac de praf (3 l) x3

Specificații:

Producător Midea
Model B8
Culoare Albastru
Puterea motorului 700 W
Putere de aspirare 200 W
Nivelul sonor 59 dB
Controlul puterii Mecanică
Lungime cablu 9 m
Perie 4A MB23
Lungime furtun 1,8 m
Lungimea tubului 90 cm
Filtru HEPA13
Greutate 5,7 kg
Dimensiuni 460 x 310 x 255 mm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}