Aspirator auto fără fir Baseus A3 15000Pa (argintiu)

312,00 lei

59 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aspirator auto fără fir Baseus CRXCQA3-0S

Încă mai folosiți un aspirator auto de calitate slabă, care nu curăță bine și se descarcă după doar câteva minute? Este timpul să schimbați asta! Dispozitivul fără fir Baseus se remarcă printr-o putere de aspirare de până la 15.000 Pa și o autonomie de până la 45 de minute – cu el puteți aspira eficient întreaga mașină și nu numai! Lanterna încorporată facilitează curățarea colțurilor întunecate, iar accesoriile incluse vă permit să ajungeți în fiecare colț.

Motor silențios și puternic

Ce este responsabil pentru performanța uimitoare a aspiratorului? Motorul său fără perii, care funcționează la 80.000 de rotații pe minut și oferă o putere de aspirare de până la 15.000 Pa! În același timp, este surprinzător de silențios, cu un nivel sonor de mai puțin de 75 dB. Scapă de gunoaie, firimituri și păr în cel mai scurt timp cu acest dispozitiv unic și păstrează-ți mașina ordonată cu ușurință!

Se ocupă perfect de murdărie

Uitați chiar și de cea mai încăpățânată murdărie! Aspiratorul este echipat cu un modul special de detectare a fluxului de aer care mărește automat puterea de aspirare atunci când întâlnește tot felul de resturi greu de îndepărtat. Ca urmare, le tratează fantastic! Există, de asemenea, 2 niveluri de funcționare a aparatului. Primul este potrivit pentru aspirarea zilnică a prafului sau a părului. Cel de-al doilea vă permite să curățați și mai eficient resturile mai mari.

Aspirați întreaga mașină cu o singură încărcare

În ciuda dimensiunilor sale compacte, aspiratorul se remarcă prin performanțele sale impresionante. Cele 4 baterii reîncărcabile cu o capacitate de 2000 mAh asigură o durată de funcționare de până la 45 de minute. Presupunând că vă aspirați mașina timp de aproximativ 15 minute, o încărcare completă este suficientă pentru până la 3 utilizări! Pe de altă parte, în modul de putere de aspirare ridicată, produsul funcționează timp de aproximativ 17 minute. Dispozitivul acceptă protocolul de încărcare rapidă QC3.0 – astfel încât nu trebuie să așteptați o veșnicie pentru ca acesta să fie gata de utilizare din nou!

Accesorii suplimentare incluse

Folosiți accesoriile incluse pentru a păstra în ordine fiecare colțișor. Peria 2 în 1 este ideală pentru aspirarea unei varietăți de suprafețe și crăpături, cum ar fi nișele scaunelor. Vă face tapițeria să strălucească! Iar cu ajutorul suflantei practice, puteți scăpa cu ușurință de praful de pe portierele mașinii, de exemplu.

Filtrare eficientă

Cu sistemul său dublu de filtrare, aspiratorul îndepărtează extrem de eficient chiar și cele mai fine particule de praf. Eficiența sa în acest sens este de aproximativ 99,7%. Filtrul HEPA contribuie la asigurarea curățeniei aerului eliberat. Între timp, plasa de oțel de înaltă densitate separă eficient particulele mari de praf. Toate acestea previn, de asemenea, contaminarea recurentă. Echipat cu un separator ciclonic, recipientul de deșeuri de 70 ml poate fi demontat și golit cu ușurință. De asemenea, îl puteți spăla sub jet de apă, la fel ca și elementele de filtrare.

Design fără fir – multe aplicații

Descoperiți avantajele designului fără fir. Aspiratorul practic Baseus nu este potrivit doar pentru curățarea mașinii dumneavoastră. Îl puteți folosi și pentru a aspira rafturile de cărți, canapelele și saltelele, blaturile de masă și multe alte suprafețe. Pur și simplu duceți-l acolo unde aveți nevoie și bucurați-vă de funcționalitatea sa – niciun cablu nu vă va limita libertatea!

Ușor de utilizat

Dispozitivul este ușor și compact, cu un diametru de doar 56,5 mm. Asta înseamnă mai puțin decât un termos obișnuit! Aspiratorul este, de asemenea, echipat cu o lanternă practică care vă permite să curățați în profunzime chiar și cele mai întunecate colțuri – nicio murdărie nu se poate ascunde de dumneavoastră! Indicatorii albaștri vă permit să verificați rapid nivelul de încărcare a bateriei. Textura metalică a dispozitivului îi conferă un caracter modern și elegant – se va completa perfect cu interiorul vehiculului dvs.

Inclus în pachet:

  • Aspirator pentru mașină
  • Perie 2 în 1
  • Suflantă
  • Cablu de încărcare

Specificații

Producător Baseus
Denumire Aspirator auto A3
Model CRXCQA3-0S
Culoare Argintiu
Dimensiuni 56,5×56,5×56,5×296 mm
Putere de aspirare 15 000 Pa
Intrare 5 V/2,1 A (max.)
Putere nominală 135 W
Capacitatea bateriei 4x 2000 mAh
Puterea bateriei 28,8 Wh
Timp de încărcare 3-5 h
Timp de funcționare Modul cu putere de aspirare îmbunătățită: aprox. 17 minute; Modul standard: aprox. 45 minute
Nivelul volumului <75 dB
Port de încărcare USB-C
Protocol de încărcare Suportă încărcarea rapidă QC 3.0

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>