Aspirator auto fără fir Baseus A2Pro 6000Pa (alb)

170,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aspirator auto fără fir Baseus A2Pro 6000Pa (alb)

Aspiratorul Baseus adună eficient murdăria datorită puterii sale de 6000 Pa. Este perfect pentru a vă curăța atât mașina, cât și casa. Bateria de lungă durată asigură un timp de lucru îndelungat, iar recipientul pentru praf de 120 ml reduce frecvența de golire a acestuia. În plus, filtrul HEPA îndepărtează până la 99,7% din murdărie. De asemenea, în kit veți găsi perii pentru diverse aplicații. În plus, produsul este disponibil în 3 versiuni de culoare (negru, alb și albastru).

Putere de aspirare de 6000 Pa

Aspiratorul auto fără fir Baseus este echipat cu un motor care funcționează la 50.000 rpm și nu generează prea mult zgomot (65 dB). În plus, puterea de aspirare de 6000 Pa permite îndepărtarea temeinică atât a murdăriei mai mari, cât și a celei mai mici.

Ușor și compact

Dispozitivul se remarcă prin designul său ergonomic și ușor – cântărește aproximativ 508 g, ceea ce se traduce prin confort. În plus, este compact și depozitarea nu va ocupa prea mult spațiu. Îl puteți depozita cu succes în torpedoul mașinii sau într-un sertar de acasă.

Lucru puternic

Aspiratorul este echipat cu o baterie de 2000 mAh, ceea ce se traduce printr-o durată lungă de funcționare. Acest lucru înseamnă că îl puteți utiliza de până la 20 de ori cu o singură încărcare. În plus, filtrul HEPA elimină până la 99,7% din poluanți și împiedică contaminarea din nou a aerului.

Accesorii incluse

În pachet veți găsi accesorii suplimentare pentru a face curățarea mai ușoară. Duza îngustă suflă murdăria din spațiile greu accesibile. În timp ce cea de-a doua perie este formată dintr-o parte îngustă care vă permite să curățați tapițeria și care se descurcă perfect cu praful, firimiturile; și o perie moale care colectează praful, părul etc.

Inclusă

  • hoover
  • duză
  • Perie 2 în 1
  • Cablu de încărcare de la USB la USB-C

Specificații:

Producător Baseus
Model VCAQ040002
Culoare alb
Putere de aspirare 6000 Pa
Material ABS, PC
Greutate aprox. 508 g
Tensiune de intrare 5V/2A
Putere nominală 80 W
Capacitatea bateriei 2000 mAh
Timp de încărcare aprox. 3.5 h
Nivel de zgomot 65 dB
Port de încărcare USB-C
Dimensiuni 268 x 61 mm
Capacitatea recipientului de praf 120 ml

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}